Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο σουβλατζής που δίνει δωρεάν σουβλάκια και βοηθάει τους άπορους! (VIDEO & ΦΩΤΟ)

Ο σουβλατζής που δίνει δωρεάν σουβλάκια και βοηθάει τους άπορους! (VIDEO & ΦΩΤΟ)

Ένας σουβλατζής στην Κυψέλη προσφέρει τη βοήθεια του σε όσους δεν έχουν χρήματα και ζουν τρώγοντας από τα σκουπίδια. Ακολουθώντας το παράδειγμα της Ελληνίδας από τη Βιρτζίνια, δίνει δωρεάν σουβλάκια σε όσους δεν έχουν να φάνε και αναγκάζονται να ψάξουν στα σκουπίδια. “Είμαστε άνθρωποι πάνω από όλα”, λέει ο ίδιος.

“Για όσους ψάχνουν στα σκουπίδια: για το επόμενο γεύμα σας, παρακαλώ ελάτε μέσα και ζητήστε μας να φέτε και ότι δεν μπορείτε να πληρώσετε. Είστε άνθρωποι και αξίζετε κάτι περισσότερο από ένα γεύμα από τον σκουπιδοντενεκέ” έγραψε σε ένα χαρτί και το έβαλε στην είσοδο του μαγαζιού του.

Γρήγορα, η εικόνα έκανε το γύρο του Facebook και προκάλεσε αίσθηση. Όταν το NewsIt το πρωί του Σαββάτου έφτασε στο μαγαζί του για να μιλήσει μαζί του, ο καταστηματάρχης δεν δέχτηκε να πει τίποτα on camera. Και το μήνυμα στους άστεγους δεν υπήρχε. Το είχε κατεβάσει γιατί τον κατηγόρησαν πως το έβαλε για να κάνει διαφήμιση.

“Ο λόγος που το κάναμε είναι ότι ο κόσμος πήγαινε στα σκουπίδια. Είμαστε άνθρωποι πάνω απο όλα και ήταν άσχημη η κατάσταση να βλέπουμε τους ανθρώπους να πηγαίνουν για φαγητό στα σκουπίδια. Άνοιγαν τις σακούλες με τα σκουπίδια και πέταγαν τροφές στον δρόμο έψαχναν για φαγητό.

Προτιμούμε να έρθουν να μας ζητήσουν απο εδω τα φαγητά γιατι στα σκουπίδια πετάμε χλωρίνες και οτι βρει ο καθένας μπροστά του. Ούτως η άλλως ερχόντουσαν άνθρωποι. Μερικοί ντρέπουσαν αλλά φοβόντουσαν. Έλληνες και ξένοι. Σημασία εχει να βοηθάμε. Αυτός ήταν ο λόγος που το βάλαμε το χαρτί. Μας κατηγόρησαν οτι το κάναμε για διαφήμιση είμαστε 20 χρονια μαγαζί στην ευελπίδων δρν έχουμε ανάγκη απο διαφήμιση. Γι αυτο και έβγαλα το χαρτί ωστόσο οποίος έρχεται τον βοηθάμε”, είπε ο Κωνσταντίνος Κωτσικόρης μίλησε στο Newsit.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε