Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Σοβαρά επεισόδια στη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη – Μήνυσαν τον βουλευτή Κασσή ότι έσπασε την πόρτα και έβρισε τα Θεία – Τι απαντά στο NewsIt o βουλευτής

Σοβαρά επεισόδια στη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη – Μήνυσαν τον βουλευτή Κασσή ότι έσπασε την πόρτα και έβρισε τα Θεία – Τι απαντά στο NewsIt o βουλευτής

– Μιλώντας στο NewsIt ο βουλευτής διέψευσε το γεγονός και προχώρησε κι αυτός σε μηνύσεις
– Έξω από τη γαλακτοβιομηχανία βρίσκονται κτηνοτρόφοι με τα τρακτέρ τους
– Οι συγκεντρωμένοι έσπασαν την πόρτα και εισέβαλαν στο κτίριο του εργοστασίου
– Αυτή την ώρα ο κ. Κασσής βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα και δίνει κατάθεση
– ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΔΩΔΩΝΗ

Σοβαρά επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη έξω από τη γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, όπου νωρίτερα είχαν συγκεντρωση διαμαρτυρίας στον προαύλιο χώρο του εργοστασία οι κτηνοτρόφοι, οι οποίοι έφθασαν εκεί με τα τρακτέρ τους ζητώντας την ακύρωση της συμφωνίας πώλησης της επιχείρησης.

Συνάδελφοί τους, μαζί με τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή Μιχάλη Κασσή, τον εκπρόσωπο του Πανηπειρωτικού Συνεταιρισμού, Μιχάλη Τσίμα και τον πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ιωαννίνων, Χριστόδουλο Μπαλτσογιάννη, βρέθηκαν στον προαύλιο χώρο της γαλακτοβιομηχανίας.

Στο σημείο έφθασαν και ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις και δεν άργησαν να ανάψουν τα αίματα, με αποτέλεσμα η αστυνομία να προχωρήσει σε προσαγωγές. Οι συγκεντρωμένοι κατάφεραν να σπάσουν την σιδερένια πόρτα της γαλακτοβιομηχανίας και εισέβαλαν στο χώρο του εργοστασίου, με αποτέλεσμα να επέμβει η αστυνομία και να προχωρήσει σε συλλήψεις.

Αρχικά υπήρχε η πληροφορία πως μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, και πλέον ανεξάρτητος Μιχάλης Κασσής, κάτι που προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Κασσής με τον νέο υπεύθυνο της γαλακτοβιομηχανίας αλληλομηνύθηκαν.

Όπως δήλωσε στο NewsIt, ο ίδιος ο ανεξάρτητος βουλευτής, Μιχάλης Κασσής δεν συνελήφθη, αλλά πήγε οικειοθελώς στο αστυνομικό τμήμα, καθώς ο νέος εκπρόσωπος της εταιρείας τον μήνυσε ότι έσπασε την πόρτα της γαλακτοβιομηχανίας και πως έβρισε τα Θεία.

Ωστόσο, μιλώντας στο NewsIt ο ίδιος δήλωσε πως όλα αυτά είναι ψέματα, καθώς εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν καν έξω από τη γαλακτοβιομηχανία, αλλά έφτασε λίγο αργότερα. Μάλιστα, σημείωσε πως και εκείνος με τη σειρά του μήνυσε τον νέο εκπρόσωπο της εταιρείας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ


Νωρίτερα το περιφερειακό συμβούλιο Ηπείρου που συνεδρίασε, κατήγγειλε μεν το γεγονός ότι δεν υπήρχε ενημέρωση για την αξιολόγηση των προσφορών, που κατατέθηκαν για τη ΔΩΔΩΝΗ, ωστόσο δεν ζήτησε ακύρωση της συμφωνίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ολοκληρώθηκε η πώληση της “ΔΩΔΩΝΗ”

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε