Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Σπάρτη: Νέα ανατροπή στην υπόθεση της αρπαγής των δυο ανηλίκων

Σπάρτη: Νέα ανατροπή στην υπόθεση της αρπαγής των δυο ανηλίκων

Στον ανακριτή οδηγούνται οι κατηγορούμενοι ρομά, που κατηγορούνται για την αρπαγή δυο ανήλικων στη Σπάρτη. Νέα ανατροπή στην υπόθεση φέρνει η εμφάνιση και δεύτερης γυναίκας που υποστηρίζει πως είναι η μητέρα του ενός από τα παιδιά.

Ανατρεπτικές είναι οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της αρπαγής δυο ανηλίκων παιδιών από ρομά στη Σπάρτη. Στις 09:00 το πρωί αναμένεται να οδηγηθούν στον ανακριτή οι κατηγορούμενοι, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit η υπόθεση παίρνει διαφορετική τροπή.

Κι αυτό γιατί τη Δευτέρα εμφανίστηκε στον ανακριτή μια νεαρή ρομά, η οποία υποστήριξε πως είναι μητέρα του ενός από τα δυο παιδιά και ξαδέλφη της κατηγορούμενης. Ο ανακριτής ζήτησε από τη νεαρή να κάνει εξέταση DNA και να ταυτοποιηθεί, προκειμένου να διαπιστωθεί αν λέει αλήθεια η όχι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt, αργά το απόγευμα της Τρίτης βγήκαν τα αποτελέσματα της εξέτασης και η νεαρή αποδείχθηκε πως είναι όντως η βιολογική μητέρα του 4χρονου αγοριού.

Αλλά φαίνεται πως οι αποκαλύψεις στην υπόθεση δεν σταματούν εδώ. Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt, σήμερα Τετάρτη αναμένεται να παρουσιαστεί ακόμη μια μάρτυρας, μια νεαρή ρομά, η οποία ισχυρίζεται πως είναι μητέρα του κοριτσιού της οικογένειας που κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκων. Η συγκεκριμένη γυναίκα αναμένεται να καταθέσει στον ανακριτή, ο οποίος πιθανολογείται πως θα της ζητήσει να προχωρήσει σε εξετάσεις DNA όπως έκανε και με την νεαρή που εμφανίστηκε τη Δευτέρα.

Παράλληλα, οι κατηγορούμενοι, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να υποστηρίξουν ενώπιον του ανακριτή πως δεν έκλεψαν τα παιδιά και πως γνώριζαν τους βιολογικούς τους γονείς. Αυτό άλλωστε υποστηρίζουν από την πρώτη στιγμή που συνελήφθησαν.

Το χρονικού του θρίλερ πριν την ανατροπή

Όλα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία έκανε οργανωμένη επιχείρηση σε καταυλισμούς τσιγγάνων στη Λακωνία.

Όταν διαπιστώθηκε πως δυο μικρά παιδιά βρίσκονταν σε οικογένειες με γονείς που τα χαρακτηριστικά τους διαφοροποιούνταν, το γεγονός κίνησε τις υποψίες των αρχών.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τέσσερις άνθρωποι, τα δύο ζευγάρια τσιγγάνων δηλαδή που είχαν τα παιδάκια. Σε βάρος των ζευγαριών, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Από την πρώτη στιγμή και τις εξετάσεις DNA αποδείχθηκε πως τα δυο παιδάκια, δεν ήταν βιολογικά παιδιά των ρομά στα σπίτια των οποίων βρέθηκαν.
Οι εμφανίσεις των δυο γυναικών, όμως, έρχονται να ανατρέψουν τα δεδομένα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε