Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Δεν έχει προηγούμενο το “πάρτι της κάνναβης” στο Σύνταγμα! – Χιλιάδες κόσμου έστησαν χορό και τραγουδούν – Βίντεο και φωτογραφίες

Δεν έχει προηγούμενο το “πάρτι της κάνναβης” στο Σύνταγμα! – Χιλιάδες κόσμου έστησαν χορό και τραγουδούν –  Βίντεο και φωτογραφίες

– Κόσμος από όλες τις πόλεις της Ελλάδας, κέφι και τραγούδια στο πάρτι που στήθηκε στο Σύνταγμα
– Κεντρικό σύνθημα “φτου ξελευθερία” και αίτημα η αποποινικοποίηση της ινδικής κάνναβης
– “Γιατί να είμαι στην παρανομία για να καπνίσω λίγο χόρτο, άσε που τα κυκλώματα σε σπρώχνουν στα σκληρά ναρκωτικά” λέει στο Newsit ένας 27χρονος

 

Η 1η Γιορτή της Κάνναβης έχει αρχίσει από νωρίς στην πλατεία Συντάγματος με τραγούδια καο πολύ κέφι. Χιλιάδες άνθρωποι διεκδικούν την αποποινικοποίηση την ινδικής κάνναβης, για προσωπική χρήση, για ιατρικούς λόγους, αλλά και για βιομηχανική χρήση.

 

Οι διοργανωτές διεκδικούν το δικαίωμα να μπορούν να ο καθένας να καλλιεργήσει ένα μικρό αριθμό φυτών για προσωπική του χρήση.

Ένα μεγάλο πάρτι στήθηκε στην πλατεία Συντάγματος με κόσμο που έφθασε εκεί και από άλλες πόλεις της Ελλάδας, όπως την Θεσσαλονίκη, την Λάρισα και τον Βόλο.

Ένα μεγάλο πάρτυ με χιλιάδες καλεσμένους που για πρώτη φορά βλέπουμε στην Αθήνα, σε αντίθεση με άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.


Όσο περνάει η ώρα αυξάνεται ο κόσμος. Όπως μας λέει  ο Γιώργος, 27 χρόνων ” γιατι να πρέπει να είμαι στην παρανομία για να καπνίσω λίγο χόρτο, άσε που τα κυκλώματα σε σπρώχνουν στα σκληρά ναρκωτικά για να εθιστείς και να σε έχουν για πάντα πελατάκι τους”


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΚΟΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε