Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ την Πέμπτη

στάση εργασίας

Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ θα μείνει για πολλές ώρες η Αθήνα, μετά τη στάση εργασίας που ανακοινώθηκε. Δείτε τις ώρες που θα κυκλοφορούν.

Ταλαιπωρία θα υποστεί αύριο, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου το επιβατικό κοινό. Η στάση εργασίας στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα δυσκολέψει για ένα διάστημα της ημέρας, την μετακίνησή του.

Τι ισχύει για τη στάση εργασίας

Οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας αύριο Πέμπτη (21/09/2017) από τις 11:00 – 17:00. Σκοπός του είναι να διαμαρτυρηθούν για την «απαξίωση των συγκοινωνιών». Οι εργαζόμενοι στις 13:00 θα συγκεντρωθούν έξω από το υπουργείο Μεταφορών.

Τροποποιήσεις στο ΤΡΑΜ

Και το Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου όμως θα υπάρχουν τροποποιήσεις, αυτή τη φορά, στο τραμ. Από ώρα 08:00 έως 12:00, θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας στο Τραμ στο τμήμα Μεγ. Αλεξάνδρου- Παναγίτσα, λόγω εργασιών της ΔΕΔΔΗΕ.

Η συγκοινωνία του Τραμ θα διεξάγεται στα τμήματα Σύνταγμα- Μεγ. Αλεξάνδρου, ΣΕΦ- Παναγίτσα, Ασκληπιείο Βούλας- Παναγίτσα και ΣΕΦ- Ασκληπιείο Βούλας.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας οι επιβάτες θα μπορούν να εξυπηρετηθούν (με το ίδιο εισιτήριο): Από την ειδική λεωφορειακή γραμμή Χ 7 Πλατεία Ν. Σμύρνης- Αμφιθέα, η οποία θα πραγματοποιεί στάσεις στους σταθμούς του Τραμ  Μεγ. Αλεξάνδρου, Αγ. Παρασκευή, Μηδείας Μυκάλης, Ευαγγελική Σχολή, Αχιλλέως και Αμφιθέας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις