Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Στη ΓΑΔΑ η Βίκυ Σταμάτη – “Απειλεί” με αποκαλύψεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη ΓΑΔΑ η Βίκυ Σταμάτη – “Απειλεί” με αποκαλύψεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων έφτασε λίγο πριν τις 18:00 στη ΓΑΔΑ η Βίκυ Σταμάτη.

H Βίκυ Σταμάτη οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής με ειδικό βαν της αστυνομίας, συνοδεία ενός περιπολικού και τριών μοτοσικλετών.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου αναμένεται να δώσει συμπληρωματική κατάθεση, μετά από δικό της αίτημα, “απειλώντας” μάλιστα με αποκαλύψεις για τις υποθέσεις που αφορούν στον πρώην σύζυγό της.

Είναι χαρακτηριστικό, πως ο εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης, στον οποίο θα παρουσιαστεί η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου ζήτησε ένα γραφείο στην Ασφάλεια, προκειμένου να καταθέσει η κ. Σταμάτη, η οποία φοβάται για την ασφάλειά της. 

Σύμφωνα με δήλωση που έκανε στο newsIT ο συνήγορος υπεράσπισής της, Φραγκίσκος Ραγκούσης, η κατάθεσή της δεν σχετίζεται με την απόδραση, αλλά με τις υποθέσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Ο δικηγόρος Φραγκίσκος Ραγκούσης φτάνει στη ΓΑΔΑ

Υπενθυμίζεται πως χθες, υπήρχαν πληροφορίες ότι μέσα στις επόμενες ημέρες, η Βίκυ Σταμάτη θα προβεί σε αποκαλύψεις όσον αφορά στην υπόθεση για το “ξέπλυμα” μαύρου χρήματος, για την οποία και κατηγορείται.

Όπως φέρεται να ισχυρίζεται η πλευρά της κατηγορουμένης, επιθυμία της είναι οι «αποκαλύψεις» που προαναγγέλλει να γίνουν στους εισαγγελείς Ισίδωρο Ντογιάκο και Γρηγόρη Πεπόνη «για λόγους εμπιστοσύνης» και όχι ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, όπως θα ήταν το νομικά ορθό, όπου δικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση των παράνομων αμοιβών του συζύγου της, πρώην υπουργού και των συγκατηγορουμένων τους.

Βίκυ Σταμάτη και Άκης Τσοχατζόπουλος έκαναν βόλτες στο βουνό!

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τις ανέσεις και το ειδικό καθεστώς που απολάμβανε η Βίκυ Σταμάτη στο Δρομοκαϊτειο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενη από τον Δεκέμβριο του 2013!

Όπως αποκάλυψαν σήμερα οι εργαζόμενοι στο Ίδρυμα, η Βίκυ Σταμάτη έκανε ακόμη και βόλτες στο βουνό, που βρίσκεται κοντά στο Δρομοκαϊτειο και μάλιστα πολλές φορές, μαζί με τον κρατούμενο σύζυγό της Άκη Τσοχατζόπουλο!

Μοιάζει απίστευτο σενάριο επιστημονικής φαντασίας, είναι όμως πραγματικότητα! Όταν ο πρώην ισχυρός άνδρας του υπ. Εθνικής Άμυνας έπαιρνε άδειες από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται, όχι μόνο επισκεπτόταν την σύζυγό του, αλλά την έπαιρνε χέρι-χέρι και πήγαιναν βόλτες στην εξοχή, συνοδευόμενοι από εξωτερικούς φρουρούς!

Εκτός από τον Άκη Τσοχατζόπουλο, η Βίκυ Σταμάτη έβλεπε και το παιδί της, με το οποίο έπαιζε ποδόσφαιρο σε παρκάκι που βρίσκεται κοντά στο Δρομοκαϊτειο.

Τις καταγγελίες έκαναν ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του Δρομοκαϊτειου, που βρίσκονται σε ευθεία αντιπαράθεση με τους εξωτερικούς φρουρούς του ιδρύματος, μετά την απόδραση της Βίκυς Σταμάτη τη νύχτα της Πέμπτης.

Μάλιστα, ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Γιαννακός, απευθύνει με νόημα το ερώτημα στους συναδέλφους του εξωτερικούς φρουρούς, εάν εντάσσεται στα καθήκοντά τους και αν επιτρέπεται από τον κανονισμό λειτουργίας, να πηγαίνουν την κ. Σταμάτη βόλτες στο βουνό και μάλιστα κατ’ επανάληψη!

Ο γενικός γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων Ιωσήφ Σίσκας, αναφέρει από την πλευρά του ότι δεν επιτρέπεται από το νόμο να έχει ειδικούς θαλάμους κράτησης για κρατούμενους και το ίδρυμα μπορεί να παρέχει απλή θεραπεία και φιλοξενία και σε καμία περίπτωση φύλαξη.

Από την πλευρά τους, οι εξωτερικοί φρουροί επισημαίνουν πως δεν έκαναν τίποτε με δική τους πρωτοβουλία, αλλά μόνο κατόπιν σχετικών εντολών…

Στο μεταξύ, μετά από την απόδραση της Βίκυς Σταμάτη που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, οι αρχές του Δρομοκαϊτειου παίρνουν ειδικά μέτρα, φυσικά εκ των υστέρων…

Όπως έγινε γνωστό, πλέον, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου παίρνει άδεια ακόμη και για να κάνει μπάνιο στο δωμάτιό της! Και όταν αυτό συμβαίνει, μαζί της είναι και μία νοσηλεύτρια.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ, ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε