Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Στην αντεπίθεση η Βίκυ Σταμάτη – Εξώδικο στο γείτονα για το νεοκλασσικό

Στην αντεπίθεση η Βίκυ Σταμάτη – Εξώδικο στο γείτονα για το νεοκλασσικό

Εξώδικο δια του δικηγόρου της, Αλέξη Κούγια, κατά του γείτονα του ζεύγους στο σπίτι της Διονυσίου Αρεοπαγίτου έστειλε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, κατηγορώντας τον πως εκμεταλλεύεται την κατάσταση της οικογένειάς της.

Ο Μιχάλης Χαρίτος μένει επίσης στο νεοκλασσικό της Διονυσίου Αρεοπαγίτου και σε συνεντεύξεις του στο Έθνος της Κυριακής αλλά και στην εκπομπή Σκαϊ στις 8 με τον Νίκο Ευαγγελάτο, αναφερόταν στα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της συγκατοίκησης του με το ζεύγος Τσοχατζόπουλου – Σταμάτη.

«Εδώ και μέρες επιδίδεστε σε μία πρωτοφανή παράνομη συμπεριφορά και προσβολή της ιδιοκτησίας μου, αλλά και της προσωπικότητάς μου, εκμεταλλευόμενος την παρούσα κατάσταση της οικογένειάς μου», αναφέρει η κα Σταμάτη στο εξώδικό της, σημειώνοντας πως ο κ. Χαρίτος διατηρεί στο ισόγειο του κτιρίου ταξιδιωτικό γραφείο «παρότι η λειτουργία επαγγελματικής στέγης απαγορεύεται» στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Προσθέτει πως καθώς ο επιχειρηματίας απέκτησε τα ακίνητα μέσω πλειστηριασμού «εκμεταλλευόμενος το ότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ήταν τοξικομανής και μάλιστα απεβίωσε εντός της οικίας του».

«Εχετε μεθοδεύσει με την καθημερινή προκλητική παράνομη συμπεριφορά σας, επιδιώκοντας τη δήμευση του διαμερίσματός μου με απώτερο σκοπό να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία και να αποκτήσετε σε μηδαμινή αξία μέσω πλειστηριασμού, όπως συνηθίζετε, το διαμέρισμά μου, το οποίο έχει αγοραστεί με νόμιμο δάνειο», τονίζεται στο εξώδικο.

Παράλληλα, η Βίκυ Σταμάτη κατηγορεί τον πρώην γείτονά της πως επέτρεψε σε τηλεοπτικά συνεργεία να δείξουν το εσωτερικό το διαμερίσματος, ακόμη και φωτογραφίες της ίδιας και του ανήλικού γιου της και πιθανολογεί πως «έχετε διαπράξει και το αδίκημα της διάρρηξης του διαμερίσματός μου είτε κατά μόνας είτε σε συνεργασία με τους φωτογράφους».

ΟΛΟ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περνούν ζωή και κότα στη φυλακή! Ο καλοντυμένος Λάκης, το κινητό του Τσοχατζόπουλου και οι ιστορίες του Ψωμιάδη

Huffington Post για τις καταδίκες ελλήνων πολιτών: “Επιχείρηση καθαρά χέρια”

Κόλαφος οι δικαστές για τον Άκη: “Ροπή προς το έγκλημα με μοναδικό στόχο τα χρήματα” – Τι αναφέρουν για την κόρη του και τη Βίκυ Σταμάτη

Τσοχατζόπουλος: Εκδικητική η καταδίκη μου – Αιχμές για πολιτικές παρεμβάσεις

Ρημάζει το παλάτι του Άκη Τσοχατζόπουλου (ΦΩΤΟ)

Η δίκη της δεκαετίας με τον Τσοχατζόπουλο στο σκαμνί ξεκινά στις 22 Απριλίου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε