Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Στην ασφάλεια δυο ύποπτοι για την τραγωδία της Marfin

Ακριβώς ένα χρόνο μετά τον άδικο χαμό τριών αθώων ανθρώπων, οι δολοφόνοι ακόμη είναι ελεύθεροι. Την Πέμπτη, δυο άτομα οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια για κατάθεση.

Δυο από τους τέσσερις υπόπτους που προσήχθησαν την περασμένη εβδομάδα, προσήλθαν την Πέμπτη στην Ασφάλεια, μαζί με τους δικηγόρους τους για να δώσουν ανωμοτί καταθέσεις.

Πρόκειται για έναν 21χρονο και έναν 32χρονο που σύμφωνα με τη δικογραφία της ΕΛ.ΑΣ, φέρονται ως ύποπτοι για συμμετοχή στην ομάδα που πυρπόλησε την τράπεζα, επί της οδού Σταδίου, με συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους τρεις υπάλληλοι που βρίσκονταν στο κτίριο και δεν πρόλαβαν να βγουν έξω.

Και οι δύο παρέλαβαν αντίγραφα της δικογραφίας για να τη μελετήσουν και πήραν παράταση για μεθαύριο Σάββατο, προκειμένου να δώσουν τις ανωμοτί καταθέσεις.

Την ώρα που βρίσκονταν στην Ασφάλεια οι δύο, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας περίπου 100 άτομα πραγματοποιούσαν συγκέντρωση συμπαράστασης, χωρίς να δημιουργηθεί επεισόδιο. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από ακροδεξιά στοιχεία πραγματοποιήθηκε και στην οδό Σταδίου, εκεί όπου πριν από ένα χρόνο “γράφτηκε” η τραγωδία της Marfin.

Την Παρασκευή έχουν ραντεβού στην Ασφάλεια για ανωμοτί καταθέσεις οι άλλοι δύο φερόμενοι ως ύποπτοι και συγκεκριμένα ένας 36χρονος που φέρεται ότι συμμετείχε στην ομάδα που προξένησε φθορές στο βιβλιοπωλείο Ιανός και ένας 27χρονος, υπήκοος Καζακστάν, που φέρεται ότι ήταν στην ομάδα που ευθύνεται για τον εμπρησμό της Marfin.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας χρόνος μετά την τραγωδία στην Marfin – Ελεύθεροι ακόμα οι δολοφόνοι!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε