Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Στην Αθήνα έφερνε το 19χρονο μοντέλο την κοκαΐνη – Ο ερωτικός δεσμός που την έκανε να φύγει από το σπίτι

Στην Αθήνα έφερνε το 19χρονο μοντέλο την κοκαΐνη – Ο ερωτικός δεσμός που την έκανε να φύγει από το σπίτι

– Νέες αποκαλύψεις για το 19χρονο μοντέλο
– Στην Αθήνα προορίζονταν τα ναρκωτικά σύμφωνα με την DEA
– Τι δηλώνουν γι αυτήν άτομα του περίγυρού της
– Η σχέση που στάθηκε αφορμή να φύγει από το σπίτι της
– Τα “όνειρα” της νεαρής κοπέλας που κατέληξαν σε εφιάλτη
– Εικόνες και βίντεο

Για την Αθήνα προορίζονταν τα 2,6 κιλά κοκαΐνης που έιχε πάνω του το 19χρονο μοντέλο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή “Live News” με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο κανάλι “Ε”, τα κυκλώματα των ναρκωτικών συνηθίζουν να επιστρατεύουν ως “βαποράκια” εμφανίσιμες κοπέλες ώστε να μην κινήσουν υποψίες.

Το ρεπορτάζ επίσης αναφέρει πως η ίδια δεν έχει ζητήσει ακόμα την συνδρομή του Ελληνικού προξενείου, κάτι που πρέπει να κάνει εάν θέλει να υπάρχουν ελπίδες να εκδοθεί και να δικαστεί στην Ελλάδα.

“Κάποιοι παλιάνθρωποι την εκμεταλλεύτηκαν”

Μιλώντας στην εκπομπή ο πρόεδρος της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Μυτιλήνης, Δημήτρης Αλεξίου, μίλησε για ένα απλό παιδί του χωριού. Όπως τόνισε είχε περάσει από διάφορα καταστήματα για να βγάλει μεροκάματο, ενώ είχε και μια σχέση με έναν στρατιωτικό της περιοχής.

Σημείωσε πως η ίδια δεν είχε δώσει σημάδια για τέτοια δράση, και εξέφρασε την άποψη πως κάποιοι την έμπλεξαν στο κύκλωμα.

“Έπαθα σοκ όταν διάβασα αυτήν την είδηση. Πριν λίγο καιρό που είχα μιλήσει με τον πατέρα της, αυτό που τον ανησυχούσε ήταν μια σχέση που είχε με έναν στρατιωτικό, και μάλιστα λόγω των αντιδράσεων είχε φύγει από το σπίτι και ζούσε μαζί του. Έχει πέσει θύμα το κορίτσι και πιθανότατα δεν ήξερε τι είναι αυτό που κουβαλούσε”.

Υπογράμμισε πως ο καθένας πρέπει να βοηθήσει όσο μπορεί.

Τα όνειρα της 19χρονης Ειρήνης και το αινιγματικό post

Το μοντέλο ξεκίνησε από την Μυτιλήνη κουβαλώντας στις αποσκευές του όνειρα για μία ευτυχισμένη ζωή και πιθανόν και για μία μεγάλη καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ. Ωστόσο, η οικογένεια της, η οποία χαρακτηρίζεται από όλους στο νησί ως μία έντιμη και φιλήσυχη οικογένεια, ήθελε η Ειρήνη να σπουδάσει.

μοντέλο Χονγκ Κονγκ μοντέλο Χονγκ Κονγκ

Για αυτό και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η 19χρονη τελείωσε το σχολείο της, μάζεψε τα πράγματα της και μετακόμισε στην Καλαμάτα για να σπουδάσει.

Πριν λίγο καιρό, βρέθηκε στην Αιθιοπία και από εκεί στο Χονγκ Κονγκ όπου συνελήφθη γιατί είχε στην κατοχή του 2,5 κιλά κοκαΐνη που στην αγορά μπορούσε να «πιάσει» τουλάχιστον το ποσό των 300.000 ευρώ.

μοντέλο Χονγκ Κονγκ

Το αινιγματικό post

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει ο εφιάλτης της Ειρήνης… είχε κάνει ένα περίεργο post στο facebook. Η 19χρονη κοπέλα έγραφε: “Επιλέγω να είμαι ευτυχισμένη. Όχι γιατί όλα γύρω μου είναι καλά, @ρχ@δ@ είναι. Επιλέγω την ευτυχία γιατί η ζωή διάολε είναι πολύ μικρή για να χωρέσει η μιζέρια” έγραφε η φωτογραφία που είχε “ανεβάσει”.

μοντέλο Χονγκ Κονγκ

Μάλιστα και σε παλαιότερη ανάρτηση της έγραφε πως “η ζωή είναι μικρή και για αυτό πρέπει να την απολαμβάνουμε”.

μοντέλο Χονγκ Κονγκ

Το μοντέλο και η κοκαΐνη: Σοκ από την σύλληψη στο Χονγκ Κονγκ

μοντέλο Χονγκ Κονγκ

Κόρη αστυνομικού το 19χρονο μοντέλο

Το 19χρονο μοντέλο, που κινδυνεύει ακόμη και με ισόβια γιατί στην κατοχή της βρέθηκε φάκελος με 2,6 κιλά κοκαΐνη, αξίας σχεδόν 310.000 ευρώ, κατάγεται από τη Μυτιλήνη. Ο πατέρας της είναι αστυνομικός και σύμφωνα με το lesvosnews γνωστός στο νησί και ένας άνθρωπος που όλοι μιλούν για την εντιμότητά του. Ο ίδιος φέρεται να είναι συντετριμμένος.

«Εκμεταλλεύθηκαν το όνειρό της να γίνει μοντέλο»

Όσοι γνωρίζουν το 19χρονο μοντέλο, μιλούν για ένα πολύ ήσυχο κορίτσι. Για την κόρη ενός από τους συνεπείς και έντιμους αστυνομικούς της Λέσβου.

Η οικογένεια της νεαρής Ελληνίδας είναι συγκλονισμένη από τη σύλληψή της. Και μάλιστα με τόσο μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης. Ο πατέρας της πιστεύει ότι μαφιόζοι που κάνουν εμπόριο ναρκωτικών, ενέπλεξαν την κόρη του.

Πιστεύει πως ίσως να εκμεταλλεύθηκαν το όνειρο της 19χρονης κόρης του να γίνει μοντέλο. Η οικογένειά της πιστεύει πως ίσως η νεαρή γυναίκα να μην ήξερε ότι ο καφέ φάκελος περιείχε κοκαΐνη.

Δείτε το βίντεο με την σύλληψη της

Από τα γαλλικά και το πιάνο στα “σκοτεινά” κυκλώματα των ναρκωτικών

Για μια κοπέλα που ήταν χαμηλών τόνων και δεν προκαλούσε έκανε λόγο συγγενής της 19χρονης κοπέλας που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ έχοντας πάνω της μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης. Όπως ανέφερε, ήταν ένα καλλιεργημένο κορίτσι, που ήξερε γερμανικά, γαλλικά και έκανε και μαθήματα πιάνου

Η συγγενής της 19χρονης, μιλώντας στην εκπομπή “Τατιάνα Live” στο κανάλι “Ε”, έκανε λόγο για μια κοπέλα που ήταν ήσυχη, δεν έβγαινε δεν έπινε, και που ήταν κλειστή. Ωστόσο όπως σημείωσε τον τελευταίο χρόνο είχε αλλάξει η συμπεριφορά της και ήταν πιο περίεργη, πιο επιθετική.

“Είχε μια περίεργη συμπεριφορά. Δε μιλούσε δεν κάναμε τον χαβαλέ μας έτσι όπως ήταν, δεν σήκωνε τηλέφωνα”.

Και πάλι όμως όπως αναφέρει, δεν είχε μιλήσει στον περίγυρό της για τις… νέες της παρέες και για το που έχει μπλέξει. Η συγγενής της 19χρονης μάλοστα αναφέρει πως όταν είδε το status της στο facebook από την Αιθιοπία, και διάβασε τα περί μοντέλου έπαθε σοκ.

“Γράφουν ελληνίδα μοντέλο και παθαίνω σοκ. Είχα πάθει σοκ, λέω δεν είναι αυτή. Μετά τη γνώρισα από το ύψος της. Μετά με παίρνουν τηλέφωνο και και άρχισαν να μου λένε τι έγινε. Εγώ δεν ήξερα ότι ήταν στην Κίνα. Ήταν στην Καλαμάτα

“Δεν είχε κάνει ναρκωτικά”

Η συγγενής της κοπέλας σημείωσε επίσης πως δεν έκανε χρήση ναρκωτικών, τουλάχιστον απ΄’ όσο ήξερε. Όπως είπε κάπνιζε απλά κανονικά τσιγάρα. Γι αυτό και γι αυτήν ήταν ένα ακόμα σοκ όταν είδε να είναι μπλεγμένη σε τέτοιο κύκλωμα

Η ίδια πιστεύει ότι κάποιος την έμπλεξε, εκμεταλλευόμενος το νεαρό της ηλικίας της

“Την παραμύθιασαν, το πιο απλό πράγμα. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να παραμυθιάσουν κάποιον, ειδικά ένα κορίτσι 19 χρονών”

“Δεν είχε δώσει δικαίωμα” δηλώνει φίλος της

Και φίλος της 19χρονης έκανε λόγο για μια ήσυχη κοπέλα. Απέρριψε τα όσα ακούγονται για το ότι χόρευε σε μαγαζιά, και ανέφερε ότι δούλευε σε βενζινάδικο.

Ήταν μια κοπέλα που δεν είχε προβλήματα με άτομα, όπως λέει, ενώ και ο ίδιος ήξερε ότι βρίσκεται Καλαμάτα και σπουδάζει.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις