Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Στην εντατική 47χρονος από τις μολότoφ στα Εξάρχεια – Αποκλειστικά στο NewsIt μιλάνε οι αδερφές του – Video και φωτογραφίες ντοκουμέντο

– Διασωληνώθηκε με εγκαύματα στο 33% του σώματος του
– Από τον πάγκο της λαικής στη μονάδα εγκαυμάτων 55χρονη ανθοπώλης με σοβαρά εγκαύματα στο 16% του σώματος της – Ανατινάχτηκε στον πάγκο της μοτοσυκλέττα και ο άτυχος 47χρονος πήγε να την βοηθήσει
– Τα ονόματα των 3 ατόμων που νοσηλεύονται από τη βροχή των μολότοφ στη Λαική!

Ώρα 19.00 οι συγγενείς του 47χρονου ανοίγουν την καρδιά τους στο NewsIt.Οι 2 αδερφές του έξω από την εντατική λένε στο συντάκτη του NewsIt Λ.Σουχάιμπ : ” Ο αδερφός μας παλεύει για τη ζωή του γιατί έκανε το έγκλημα να πάει στη Λαική.Είδε τη τέντα της κοπέλας που πουλούσε λουλούδια να λαμπαδιάσει και έτρεξε να τη βοηθήσει.Όμως όπως μας λένε στο νοσοκομείο εισέπνευσε φωτιά και τοξικά και τώρα κινδυνεύει και από εσωτερικό έγκαυμα”. 

Ώρα 17.00 στο NewsIt συγγενείς του 47χρονου αποκαλύπτουν πως εισήχθη επειγόντως στην εντατική με σοβαρά εγκαύματα στο 33% του σώματος του.

Ο άνθρωπος αυτός κάηκε στην προσπάθεια του να γλιτώσει από τις φλόγες την 55χρονη που πουλούσε λουλούδια στη Λαική.Πήγε δηλαδή να σβήσει τον πάγκο της όταν εξερράγη το ντεπόζιτο από τη μοτοσυκλέττα του αστυνομικού που καταδίωκε τους κουκουλοφόρους.

Ο Πόλεμος στα Εξάρχεια με τραυματίες 3 ανυποψίαστους πολίτες που δούλευαν και ψώνιζαν στη λαική αγορά, ξεκίνησε από το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων όταν το πυρπόλησαν κουκουλοφόροι.

Τα ονόματα των 3 τραυματιών ανακοινώθηκαν επισήμως από το νοσοκομείο Γ.Γεννηματάς:
1.Σαραφάδη Διονυσία (55 ετων) Ωρα 13:30
2.Πετρώφ Αλέξανδρος (48 ετών) Ωρα 13:35
3.Μανιάτης Περικλής (47 ετών) Ωρα 14:05

Η είσοδος της ΜΕΘ οπου νοσηλεύεται ο 47χρονος

Όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα στη μία περίπου το μεσημέρι όταν περίπου 30 κουκουλοφόροι πέταξαν δεκάδες μολότoφ κατά του αστυνομικού τμήματος στην οδό Καλλιδρομίου.

Οι αστυνομικοί απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και προσπάθησαν να συλλάβουν τους δράστες οι οποίοι διέφυγαν προς τη λαϊκή. Τους καταδίωξαν άνδρες της Ασφάλειας με πολιτικά σε μηχανάκια ωστόσο οι κουκουλοφόροι τους εντόπισαν και τους έριξαν μολότοφ.

Οι αστυνομικοί εγκατέλειψαν τα δίτροχα και διέφυγαν ωστόσο το ντεπόζιτο μίας μηχανής εξερράγη με αποτέλεσμα να πιάσει φωτιά διπλανός πάγκος ανθοπώλη και να τραυματιστεί σοβαρά η 55χρονη γυναίκα του που μεταφέρθηκε στο “Γεννηματάς” με εγκαύματα στο 16% του σώματος και ο 47χρονος που πήγε να τη βοηθήσει.

Δείτε βίντεο ντοκουμέντο από το tsantiri.gr

 
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε