Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Στην Επιτροπή Ανταγωνισμού Οlympic Air και Aegean

EUROKINISSI
Στο μικροσκόπιο της Επιτροπής Ανταγωνισμού έχουν τεθεί τα δρομολογια των αεροπορικών εταιρειών Olympic Air και Aegean Airlines.
Ειδικότερα, εξετάζεται η επαναδραστηριοποίηση της Olympic Air σε γραμμές εσωτερικού, όπως για παράδειγμα στις γραμμές Αθήνα-Κέρκυρα και Αθήνα-Αλεξανδρούπολη όπου σταμάτησε να πηγαίνει η Aegean Airlines, αλλά και η διακοπή των δρομολογίων της Olympic Air σε γραμμές εξωτερικού, όπως για παράδειγμα Αθήνα-Λονδίνο και Αθήνα-Παρίσι, όπου άρχισε να εκτελεί δρομολογια ηAegean Airlines.
 
Aυτό αναφέρεται σε έγγραφο του προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού Δ. Κυριτσάκη, που έφερε στη Βουλή ο υφυπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Ντ. Ρόβλιας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Στ. Καλογιάννη.
 
Όπως σημειώνει ο κ. Κυριτσάκης, ο τυχόν αντι-ανταγωνιστικός χαρακτήρας της διακοπής δρομολογίων των δύο αεροπορικών εταιρειών διερευνάται από τις υπηρεσίες της Επιτροπής, βάσει σχετικών καταγγελιών αλλά και βάσει αυτεπάγγελτης έρευνας. Σύμφωνα με τον κ. Κυριτσάκη, τα πορίσματα της έρευνας «δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί».
 
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε