Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Στην κατάψυξη η Βόρεια Ελλάδα- Χριστούγεννα με ζέστη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
,,ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Συνθήκες παγετού ακόμα και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από το πρωί, στη Δυτική Μακεδονία

 

πολλοί δρόμοι είναι κλειστοί λόγω χιονιού και στην Ήπειρο με -2 ξύπνησαν τα Γιάννενα.
Κλειστοί οι δρόμοι από τον Άγιο Αθανάσιο, την Άρνισσα, αλλά και την Κερασιά, προς το χιονοδρομικό κέντρο στο Καϊμάκτσαλαν.
Μόνο με αλυσίδες η κίνηση των οχημάτων στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας.

Ως 13 βαθμούς σήμερα στην Αττική, μέχρι 9 στη Θεσσαλονίκη, δεν θα ανέβει πάνω από τους 10 σε Ήεπιρο και στη Μακεδονία και τη Θράκη το θερμόμετρο δεν θα περάσει τους 7 βαθμούς. Μονάχα σε Κυκλάδες και Κρήτη ο υδράργυρος θα ξεπεράσει τους 15 βαθμούς. 

Παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων ο καιρός θα είναι ήπιος με λίγες νεφώσεις. Στη δυτική και βόρεια Ελλάδα ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Πλημμύρισαν σπίτια και αυλές στον οικισμό Λεπτής Ορεστιάδας απο υπερχείλιση παραπόταμων του ‘Εβρου.
Μιλώντας στο NewsIt.gr o δήμαρχος Ορεστιάδας Δημήτρης Μουζάς έκανε λόγο για “απίστευτη ποσότητα νερού που έπεσε μέσα σε μία ώρα”. 

Ο Σπερχειός υπερχείλισε σε διάφορα σημεία λόγω των έντονων βροχοπτώσεων στη Δ. Φθιώτιδα. Προσωρινά διακόπηκε η κυκλοφορία των χοημάτων στο 6ο χλμ της επαρχιακής οδού Λαμίας- Φραντζή και στην επαρχιακή οδό Λιανοκλαδίου – Κομποτάδων.

Την ίδια ώρα σε κλοιό κακοκαιρίας με πολλά προβλήματα στις συγκοινωνίες  βρίσκονται οι περισσότερες χώρες της Ευρώπης και οι ΗΠΑ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε