Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Στις οκτώ η τηλεμαχία των…6!

Στις οκτώ  η τηλεμαχία των…6!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ FREENEWS.GR
/AkamaiFlashPlayer.swf?src=rtmp%3A//cp77174.live.edgefcs.net/live/filotheastream-flash@13603″ type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”326″ height=”283″>
live.pasok.gr

Αν και μετά από αίτημα των δημοσιογράφων που έγινε αποδεκτό, θα υπάρχει χρόνος για δεύτερη διευκρινιστική ερώτηση προς τους πολιτικούς αρχηγούς, όπως ίσχυε και στις προηγούμενες τηλεμαχίες. Όμως δεν φαίνεται πως θα αλλάξει κάτι ουσιαστικό σε σχέση με τα προηγούμενα ντιμπέιτ.

Κάθε δημοσιογράφος θα αναλάβει ένα θεματικό κύκλο, μετά το πέρας του οποίου κάθε πολιτικός αρχηγός θα έχει το δικαίωμα να θέσει μια ερώτηση σε έναν από τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς της επιλογής του χωρίς δικαίωμα σχολιασμού.

Το ντιμπέιτ θα έχει έξι ενότητες: οικονομία, περιβάλλον, δημόσια διοίκηση, εργασία και κοινωνική πολιτική, παιδεία, εξωτερική πολιτική.

Στο ντιμπέιτ θα συμμετάσχουν οι δημοσιογράφοι: Μαρία Χούκλη (ΕΡΤ), Παύλος Τσίμας (Mega), Νίκος Ευαγγελάτος (ΑΝΤ1), Αντώνης Σρόιτερ (Alpha), Αιμίλιος Λιάτσος (Star), Ανδρέας Κωνσταντάτος (Alter) και Σία Κοσιώνη (ΣΚΑΙ).

Στις 20:00 την Τρίτη, θα διενεργηθεί η πρώτη τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ των δύο υποψηφίων πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Γιώργου Παπανδρέου.

Στην τηλεμαχία συντονίστρια θα είναι η δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη από την ΕΡΤ.

Η σειρά των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι η εξής: Οικονομία- Ανάπτυξη, Κοινωνικά θέματα – Παιδεία, Κράτος – Δημόσια Διοίκηση, Περιβάλλον-Υποδομές, Εξωτερική πολιτική.

Ο χρόνος τοποθέτησης του κάθε αρχηγού είναι: Τρία λεπτά για κάθε πρωτολογία, τρία λεπτά για κάθε δευτερολογία και ένα λεπτό για κάθε τριτολογία.

Το ντιμπέιτ ολοκληρώνεται με τρίλεπτες γενικές τοποθετήσεις των δύο αρχηγών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε