Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Στο αυτόφωρο για τον έρωτα και τις αρβύλες

Στο αυτόφωρο για τον έρωτα και τις αρβύλες

Ένας εκπαιδευόμενος ειδικός φρουρός το μεσημέρι πήγε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο όχι για να συλλάβει κάποιον κακοποιό, αλλά προκειμένου να δει τη φίλη του, που εκείνη την ώρα εξεταζόταν σε κάποιο μάθημα.

Το σφάλμα του εκπαιδευόμενου νεαρού ήταν πως ξέχασε να βγάλει τη φόρμα του αστυνομικού και τα άρβυλα, με αποτέλεσμα όταν τον εντόπισαν οι φοιτητές να ξεκινήσει μια λεκτική αντιπαράθεση για τους λόγους για τους οποίους βρέθηκε στο χώρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας αστυνομικός για να μπει ένστολος σε πανεπιστημιακό χώρο θα πρέπει να υπάρχει καταγγελία για διάπραξη κακουργήματος μέσα σε αυτό.

Αφού λοιπόν οι φοιτητές τσακώνονταν με τον εκπαιδευόμενο νεαρό, η διοίκηση του νοσοκομείου “φούσκωσε” ακόμα περισσότερο το θέμα, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του για διατάραξη οικιακής ειρήνης και να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Φυσικά για το γεγονός ο νεαρός προς χάριν του έρωτα και της απροσεξίας του τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση για το συμβάν.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε