Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Στο αυτόφωρο οι συλληφθέντες της εισβολής στο ΥΕΘΑ

Στο αυτόφωρο οι συλληφθέντες της εισβολής στο ΥΕΘΑ

Στο αυτόφωρο δικάζονται οι 12 ναυτεργάτες που συνελήφθησαν κατά την εισβολή της περασμένης Πέμπτης στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Οι 12 ναυτεργάτες οδηγήθηκαν την Παρασκευή στον εισαγγελέα, τους ασκήθηκαν διώξεις σε βαθμό πλημμελήματος και στη συνέχεια πήραν προθεσμία για να δικαστούν σήμερα. Αναμένεται η δίκη τους να ξεκινήσει περίπου στις 12:00.

Έξω από το κτίριο 7 της Ευελπίδων έχουν συγκεντρωθεί συγγενείς και συνάδελφοι των συλληφθέντων. Σήμερα οι εργαζόμενοι στον Σκαραμαγκά έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία, σε ένδειξη συμπαράστασης στους συναδέλφους τους. Νωρίς το πρωί πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο Πεδίον του ‘Αρεως και πορεία προς τα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Στις 09:30 το πρωί, άγνωστος τηλεφώνησε στο “100” και είπε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στο κτίριο 9 των δικαστηρίων, αλλά το τηλεφώνημα αποδείχθηκε…. φάρσα. Τόσο που ούτε καν εκκένωση δεν έγινε!

Από νωρίς το πρωί, η Αστυνομία έχει κλείσει την Ευελπίδων, από το ύψος της οδού Μουστοξύδη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναβλήθηκε για τη Δευτέρα η δίκη των συλληφθέντων για την εισβολή στο Πεντάγωνο

Συλλήψεις συνδικαλιστών της ΔΕΗ – Μήνυμα της κυβέρνησης για μηδενική ανοχή! – Σκληρό… ροκ ενόψει ανακοίνωσης των μέτρων

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε