Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Στο έλεος της εγκληματικότητας – Πυροβολισμοί μέρα μεσημέρι στην Γλυφάδα – Ληστεία σε τράπεζα σε μεγάλο εμπορικό κέντρο!

– Πυροβολούσαν εναντίον των αστυνομικών σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Γλυφάδας
– Άλλοι, με απίστευτο θράσος έκαναν ληστεία και σε τράπεζα μέσα στο Mall στο Μαρούσι!
– Τα ξημερώματα μπήκαν σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα και έδειραν τον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη
– Σε χωριό των Ιωαννίνων έδειραν μέχρι θανάτου 83χρονο

Η κατάσταση πλέον είναι ανεξέλεγκτη και οι κακοποιοί δείχνουν να μην σταματούν μπροστά σε τίποτα!

Τόσο το Σαββατοκύριακο, όσο και τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικοί δεν σταματούν κυρίως στην Αττική να δέχονται κλήσεις για ληστείες, αλλά και κακοποιήσεις κυρίως ηλικιωμένων οι οποίοι βλέπουν τους ληστές να εισβάλλουν στα σπίτια τους.

Τελευταία υπόθεση η απίστευτη ληστεία που έγινε στην Eurobank μέσα στο εμπορικό κέντρο The Mall στο Μαρούσι! Λίγο πριν τις δυο μπήκαν στο υποκατάστημα το οποίο ήταν γεμάτο κόσμο, πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό και καταφεραν να ξεφύγουν! (διαβάστε την είδηση)

Νωρίτερα, γύρω στις 12.30 αστυνομικοί της ΔΙΑΣ επιχείρησαν να ελέγξουν ένα ύποπτο ΙΧ στην Γλυφάδα αλλά αυτό δεν άρεσε στους επιβαίνοντες και έκαναν την οδό Γούναρη…. Βαγδάτη. Αρχισαν να πυροβολούν εναντίον των αστυνομικών, ενώ και οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά. (διαβαστε την είδηση)

Τα ξημερώματα αποκαλυπτόταν άλλη μια ιστορία επίθεσης κακοποιών στην Καλλιθέα. Οι ληστές μπήκαν στο διαμέρισμα 78χρονου και αφού τον χτύπησαν, πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό. (διαβάστε την είδηση)

Λιγότερο τυχερός ήταν ένας 83χρονος σε ένα χωριό των Ιωαννίνων που βρήκε μαρτυρικό θάνατο! Οι συγγενείς του ηλικωμένου ανησύχησαν πήγαν στο σπίτι του στο χωριό Διμοκόρη και βρήκαν τον άνθρωπό τους, σε μια λίμνη αίματος.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πυροβόλησαν αστυνομικούς της ΔΙΑΣ σε καταδίωξη στην Γλυφάδα!

 

Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα του Mall

Σαρώνει η εγκληματικότητα – Δολοφονία ηλικιωμένου στα Γιάννενα – Εισβολή τα ξημερώματα σε σπίτι στην Καλλιθέα – Ομηρεία οικογένειας στην Πεντέλη

Γρονθοκόπησαν και λήστεψαν 78χρονο στην Καλλιθέα!

Εισβολή ληστών στα Sprider Stores στο Αιγάλεω


 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε