Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Στο έλεος του εγκλήματος η Αττική! – Στέρεψε η αστυνομία από καύσιμα! – Μόνο… πεζές περιπολίες!

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

– Σήμερα γέμισαν για τελευταία φορά τα περιπολικά
– Άδειες οι δεξαμενές καυσίμων του Σώματος και στο πρατήριο της Αμυγδαλέζας
– “Είμαστε καθηλωμένοι. Δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε μια καταδίωξη”, λέει στο Newsit ο αντιπρόεδρος των αστυνομικών Αττικής!

Η κατάσταση πλεον είναι δραματική! Η εγκληματικότητα καλπάζει και η Ελληνική Αστυνομία δεν έχει βενζίνη για να κινήσει τα περιπολικά της!
Πόσες φορές έχουμε γράψει για την δραματική κατάσταση στην ΕΛ.ΑΣ. όταν για παράδειγμα οι άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ αγόραζαν μόνοι τους κράνη και προστατευτικά για να κάνουν την δουλειά τους!

Όμως μόνο θλίψη και αγωνία αισθάνεται κανείς όταν μαθαίνει ότι από το πρωί, περιπολικά και μοτοσικλέτες που πήγαιναν για ανεφοδιασμό καυσίμων σε Συγγρού και στις εγκαταστάσεις των ΜΑΤ στο Γουδή, ενημερώνονταν από το προσωπικό ότι ξέμειναν απο καύσιμα τα οποία έχουν εξαντληθεί.

Όλο το κομβόι κατευθύνθηκε ως εκ τούτου προς το υπουργείο και στην Αμυγδαλέζα, οι δεξαμενές των οποίων και αυτές εξάντλησαν γρήγορα τα αποθεματικά, με αποτέλεσμα αυτή την ώρα, να μην υπάρχει δυνατότητα ανεφαδιασμού κανενός αστυνομικού οχήματος στην Αττική!!!

Οπως δήλωσε στο Newsit o αντιπρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, Αντώνης Λιακόπουλος “φτάσαμε να δούμε και το δούμε και αυτό. Φτάσαμε να δούμε τα περιπολικά και τα οχήματα της αστυνομίας να μην έχουν βενζίνη να κινηθούν. Αυτό έγινε γιατί οι σταθμοί ανεφοδιασμού στέρεψαν από βενζίνα. Ο στρατός ο οποίος ανεφοδιάζει τα πρατήρια της αστυνομίας, προφανώς γιατί δεν έχει πληρωθεί, δεν έδωσαν βενζίνα σε κανένα πρατήριο της αστυνομίας. Ετσι τα οχήματα της Αττικής μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι ακινητοποιημένα. Πρέπει να λυθεί το θέμα άμεσα διότι αστυνόμευση χωρίς οχήματα δεν μπορεί να γίνει. Δεν μπορεί να γίνει ούτε καταδίωξη, και αυτό δεν το λέω εγώ το λέει η κοινή λογική. Οταν τα περιπολικά δεν έχουν καύσιμα δεν μπορούμε να τα σπρώχνουμε την ώρα που κυνηγάμε τους ληστές. Το είδαμε και αυτό”.

Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt o αντιπρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής…

Η ίδια δραματική κατάσταση επικρατεί και στη γειτονική Κορινθία, όπου τα καύσιμα εκεί έχουν στερέψει από το … Σάββατο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βρέθηκαν τελικά καύσιμα για τα περιπολικά

Με “δανεικά” καύσιμα κινείται ο στρατός!

«Διαίρει» ΔΕΛΤΑ και ΔΙΑΣ και… «βασίλευε» στο κέντρο της Αθήνας – Όλο το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ.

Χωρίς βενζίνη τα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ λόγω χρεών

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε