Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Στο «κόκκινο» ξανά ο υδράργυρος – Μέχρι τους 39 η θερμοκρασία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στα ύψη φτάνει από το Σάββατο ξανά ο υδράργυρος, που κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά θα φτάσει κατά τόπους και τους 39 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις στα νότια δυτικοί τοπικά 5 μποφόρ. Από 19 έως 37 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα στα νότια δυτικοί τοπικά 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 39 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουβ βορειοδυτικοί 4 τοπικά 5 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα το σκηνικό του καιρού θα είναι ίδιο. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 39 βαθμούς Κελσίου

Γενικά αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Από το απόγευμα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια ορεινά. Η ορατότητα στις δυτικές, κυρίως θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές, τις πρωινές ώρες θα είναι περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ και βαθμιαία στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και βόρεια ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε