Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Πατέρας Ρωμανού: «Δεν δεσμεύθηκε για κάτι ο πρωθυπουργός – Όσο περνούν οι μέρες αυξάνονται οι πιθανότητες του θανάτου του» – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Πατέρας Ρωμανού: «Δεν δεσμεύθηκε για κάτι ο πρωθυπουργός – Όσο περνούν οι μέρες αυξάνονται οι πιθανότητες του θανάτου του» – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

– «Δεν βρέθηκε λύση. Θα το ξανασυζητήσουν και εύχομαι να βρούνε λύση. Αυτό που ζήτησα ήταν να γίνει το αίτημα του παιδιού μου δεκτό», είπε ο πατέρας του Νίκου Ρωμανού μετά την συνάντηση με τον πρωθυπουργό
– Με ταξί έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πατέρας του Νίκου Ρωμανού προκειμένου να συναντηθεί με τον Αντώνη Σαμαρά
– Νωρίτερα ο δικηγόρος του Ρωμανού Φραγκίσκος Ραγκούσης δήλωσε ότι ο πατέρας δεν ήθελε να πάει μετά από όσα είπε χθες ο πρωθυπουργός στην Βουλή

«Μίλησα με τον πρωθυπουργό. Βρισκόταν εκεί και ο υπουργός Δικαιοσύνης. Δεν βρέθηκε μια λύση μέχρι στιγμής στο πρόβλημα. Νομίζω θα το ξανασυζητήσουν και εύχομαι να βρούν μια λύση. Εγώ ζητάω να γίνει δεκτό το αίτημα του παιδιού μου και επίσης από πλευράς ανθρώπινης, εγώ μιλάω τώρα σαν πατέρας να καταλάβουν ότι πρέπει να δώσουν λύση στο πρόβλημα. Το παιδί μου θα συνεχίσει και ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, ξέρει που βρίσκεται το δίκιο. Αυτή την στιγμή ο Νίκος είναι σε πολύ κρίσιμη φάση η υγεία του όπως περνάνε οι ώρες και οι ημέρες αυξάνεται η πιθανότητα ενός θανάτου με ότι αυτό θα συνεπάγεται για την κυβέρνηση. Ο πρωθυπουργός δεν δεσμεύτηκε σε τίποτα», είπε μετά την συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Χαράλαμπο Αθανασίου ο πατέρα του Νίκου Ρωμανού.

Η συνάντηση έγινε σε βαρύ κλίμα και αυτό λόγω και της χθεσινοβραδινής αποστροφής του Αντώνη Σαμαρά στην Βουλή, ο οποίος τα έβαλε με τον Αλέξη Τσίπρα για τους ύμνους του στον Ρωμανό θυμίζοντας πως είναι καταδικασμένος για ληστείες με καλάσνικοφ.

Ο πατέρας του Νίκου Ρωμανού έφτασε λίγα λεπτά πριν τις 11 στο Μέγαρο Μαξίμου με ταξί το οποίο μάλιστα ζήτησε να τον περιμένει.

Την αποκάλυψη ότι ο πατέρας του Νίκου Ρωμανού εξοργίστηκε με όσα είπε ο Αντώνης Σαμαράς στην Βουλή για τον γιο του, έκανε μιλώντας στο Νίκο Ευαγγελάτο και στα Παραπολιτικά 90,1 ο δικηγόρος του Φραγκίσκος Ραγκούσης.

«Χθες, ο πατέρας δεν ήθελε να πάει ακούγοντας τα όσα είπε στην Βουλή ο πρωθυπουργός για το παιδί του», είπε ο κ. Ραγκούσης.
Και πρόσθεσε ότι του είπε ότι πρέπει να πάει γιατί εκείνος το ζήτησε και για να έχει ήσυχη την συνείδησή του.

Για το Νίκο Ρωμανό ο κ. Ραγκούσης είπε ότι θα κάνει απεργία δίψας αν περάσει η τροπολογία και ότι είναι αντίθετος με το ραντεβού του πατέρα με τον κ. Σαμαρά γιατί πιστεύει ότι αυτή την στιγμή δεν βοηθαει σε τίποτα και ότι υπάρχει εκμεταλλευση του πόνου των γονιών του.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ – ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΑΦΕΡΜΟΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε