Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Στο σφυρί βγαίνει την Τετάρτη το πατρικό του Βοσκόπουλου

Στο σφυρί βγαίνει την Τετάρτη το πατρικό του Βοσκόπουλου
Είναι το κάτι που…φεύγει του είπε ο δικηγόρος του ενημερώνοντας τον πως το δικαστήριο απέρριψε την ανακοπή κατά της έκθεσης αναγκαστικής κατάσχεσης και έμεινε ο Τόλης να μονολογεί : Αποκλείεται σου λέω..
 

Ο πλειστηριασμός του ακινήτου στον Κορυδαλλό θα γίνει την Τετάρτη προκειμένου να καλυφθεί ένα μέρος των οφειλών του τραγουδιστή προς το Δημόσιο ύψους 5.884.924,32 ευρώ που προέρχονται από φόρους εισοδήματος και φορολογικές παραβάσεις.
 
Το Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά απέρριψε την ανακοπή που υπέβαλε ο τραγουδιστής κατά της έκθεσης αναγκαστικής κατάσχεσης και το ακίνητο βγαίνει στο σφυρί με τις διαδικασίες της νέας νομοθεσίας για τις φορολογικές δίκες-εξπρές, που υποχρεώνουν τον προϊστάμενο κάθε ΔΟΥ να εκδίδει πρόγραμμα πλειστηριασμού της ακίνητης περιουσίας των οφειλετών του Δημοσίου μέσα σε τέσσερις το πολύ μήνες από την κατάσχεση.
 
Έτσι έπεσε στο κενό η νομική άμυνα του τραγουδιστή ότι δεν πρέπει να βγει σε πλειστηριασμό οποιοδήποτε περιουσιακό του στοιχείο, αφού εκκρεμούν στο Συμβούλιο της Επικρατείας οι αναιρέσεις που έχει υποβάλει κατά των φορολογικών προστίμων, προσαυξήσεων και γενικά των φορολογικών χρεών του.
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε