Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης οι ένστολοι – “Πυρετός” κινητοποιήσεων

φωτό από thousandnews.gr
φωτό από thousandnews.gr

Σε κλοιό διαδηλωτών η συμπρωτεύουσα. Κόμματα, φορείς, εργαζόμενοι αλλά και οπαδοί ομάδων, θα πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις σε διαφορετικά σημεία της πόλης.

Το κύκλο των κινητοποιήσεων άνοιξαν ήδη απο τις 12 οι ένστολοι, με συγκέντρωση μπροστά από το Λευκό Πύργο, που ακολούθησε πορεία.

H πορεία των ενστόλων κατέληξε  στο ξενοδοχείο Μακεδονία και παρέδωσαν ψήφισμά στον υπουργό Μακεδονίας – Θράκης.

φωτό από seleo.gr

Στις 6 το απόγευμα στο άγαλμα του Βενιζέλου, συγκεντρώνονται μέλη της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ, του ΕΚΘ, της ΕΔΟΘ, Εργατικών Κέντρων της Βόρειας Ελλάδας, αλλά και των συνδικάτων του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθούν οι συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ, της εξοκοινοβουλευτικής Αριστεράς, αλλά και των οπαδών της ομάδας ποδοσφαίρου του Ηρακλή, ενώ λίγο μετά τις 7 το βράδυ θα ξεκινήσουν οι πορείες στο κέντρο της πόλης.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αναπτύσσονται από το πρωί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενόψει των κινητοποιήσεων που έχουν προγραμματίσει συνδικαλιστικές οργανώσεις και σωματεία.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι ιδιαίτερα αυξημένα και από τις 2 το μεσημέρι το κέντρο της πόλης θα κλείσει για τα αυτοκίνητα. Ήδη, η τροχαία πραγματοποιεί εκτροπές στην κυκλοφορία των οχημάτων, γύρω από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, όπου ο πρωθυπουργός, αυτή την ώρα πραγματοποιεί τα εγκαίνια της φετινής έκθεσης.

Δείτε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Διαβάστε

2 ευρώ το εισιτήριο το βράδυ των εγκαινίων της ΔΕΘ – Έχει και συναυλία

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε