Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Στρώστε το πιο φθηνό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι με όλα τα καλά!

Τα καταστήματα του Ομίλου Carrefour Μαρινόπουλος έχουν βάλει τα γιορτινά τους και σας περιμένουν για να διαλέξετε τα χριστουγεννιάτικα δώρα και να συνθέσετε το γιορτινό σας τραπέζι, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία ιδεών και προσφορών!

Τα καταστήματα Carrefour και Carrefour Μαρινόπουλος υποδέχονται τα φετινά Χριστούγεννα με τη μεγάλη εμπορική ενέργεια Γιορτομάνια Plus! Επιλέγοντας είδη από τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων με τον Άγιο Βασίλη, μπορείτε να κερδίσετε μέχρι και 100 ευρώ σε δωροεπιταγές! Συγκεκριμένα, για κάθε 5 ευρώ αγορών, μέσω της κάρτας Club, συλλέγετε από τα ταμεία ένα αυτοκόλλητο και το συμπληρώνετε στη γιορτινή καρτέλα. Για όσα περισσότερα αυτοκόλλητα μαζεύετε, τόσες περισσότερες δωροεπιταγές κερδίζετε για τις αγορές σας, ενώ στα 100 αυτοκόλλητα παραλαμβάνετε δωροεπιταγές αξίας 100 ευρώ, τις οποίες μπορείτε να εξαργυρώσετε μέχρι και τις 14 Ιανουαρίου 2012.

Οι χριστουγεννιάτικες ενέργειες, όμως, δε σταματούν εδώ! Καθ’όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου, τα υπερμάρκετ Carrefour, το Carrefour Planet Γέρακα και τα σουπερμάρκετ Carrefour Μαρινόπουλος σας προσφέρουν 50% έκπτωση σε όλα τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα και είδη διακόσμησης, με τη χρήση της κάρτας Club.

Για ακόμα περισσότερες δυνατότητες για συμφέρουσες και ποιοτικές επιλογές στις αγορές σας, φέτος, η Carrefour Μαρινόπουλος προσφέρει το οικονομικότερο γιορτινό τραπέζι από ποτέ!

Στα υπερμάρκετ Carrefour, τα σουπερμάρκετ Carrefour Μαρινόπουλος και στο Carrefour Planet θα βρείτε γαλοπούλα κατεψυγμένη με 2,79 ευρώ το κιλό.

Αφρώδη οίνο με 1,59 ευρώ

βασιλόπιτα με φλουρί με 4,30 ευρώ

και πολλές ακόμα φθηνές προτάσεις!

Για προϊόντα που συνδυάζουν τις πραγματικά χαμηλές τιμές με τις ανάγκες της κάθε μέρας, καθώς και την ποικιλία με την ποιότητα, μπορείτε να δοκιμάσετε τα είδη Carrefour Discount! Τρόφιμα, κατεψυγμένα, καθαριστικά, χαρτικά, είδη προσωπικής υγιεινής, χυμοί, καλλυντικά, αλλά και μικρές ηλεκτρικές συσκευές θα πάρουν την πιο οικονομική και έξυπνη θέση στη λίστα των γιορτινών αγορών σας!

Η Carrefour Μαρινόπουλος ντύνει χριστουγεννιάτικα τα καταστήματά της, γιορτάζει μαζί σας με μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις και σας εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε