Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

“Είχα σχέση με την κοπέλα που ακρωτηριάστηκε και πέθανε” ισχυρίζεται ο οδηγός του smart στην Πέτρου Ράλλη

“Είχα σχέση με την κοπέλα που ακρωτηριάστηκε και πέθανε” ισχυρίζεται ο οδηγός του smart στην Πέτρου Ράλλη

Τραγική ειρωνία; Παιχνίδι της μοίρας; Ο οδηγός του μοιραίου smart που σκόρπισε το θάνατο στην Πέτρου Ράλλη ισχυρίζεται οτι όχι μόνο γνώριζε την 24χρονη που ακρωτηριάστηκε και πέθανε μία μέρα μετά το τροχαίο, αλλά οτι στο παρελθόν είχε σχέση μαζί της.

Ούτε το πιο ευφάνταστο σενάριο ταινίας τρόμου δε θα μπορούσε να έχει αυτή την εξέλιξη.

“Είχα σχέση με την κοπέλα που ακρωτηριάστηκε και πέθανε” ισχυρίζεται ο οδηγός του smart

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit o 27χρονος Μάριαν Έρβις με καταγωγή απο την Αλβανία, ο οδηγός του μοιραίου smart που το πρωί της 15ης Οκτωβρίου σκόρπισε τον θάνατο στην Πέτρου Ράλλη, γνώριζε την  24χρονη κοπέλα που ακρωτηριάστηκε και πέθανε μία μέρα μετά στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Αυτό το απίστευτο παιχνίδι της μοίρας το αποκάλυψε ο ίδιος καθώς όταν έμαθε τα ονόματα των νεκρών κατέρρευσε. Αφού συνήλθε είπε πως η 24χρονη ήταν στο παρελθόν το κορίτσι του.

Οι αστυνομικοί πάντως αποκλείουν το ενδεχόμενο να ήταν στόχος εκδίκησης του 27χρονου η νεαρή γυναίκα καθώς πράγματι πήγε αφρενάριστος για τουλάχιστον 400 μέτρα με το smart.

Ο 27χρονος θα παραμείνει σε κατ΄οίκον περιορισμό, φρουρούμενος καθώς εισαγγελέας και ανακριτής διαφώνησαν για την προφυλάκισή του. Eπίσης του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα και του αφαιρέθηκε το διαβατήριο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε