Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Η σχέση της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον Χάρι που πνίγηκε στη Ζάκυνθο

Γιος παιδικής φίλης της Νταϊάνα

Νέες λεπτομέρεις για τον 19χρονο Χάρι που πέθανε στη Ζάκυνθο. Ήταν γιος παιδικής φίλης της Νταϊάνα.

Ήταν πριν από λίγες μέρες που ο 19χρονος Harry Byatt ανασύρθηκε νεκρός από παραλία της Ζακύνθου. Έκανε ελεύθερη κατάδυση με μονοπέδιλο και μάσκα και δεν βγήκε ποτέ στην επιφάνεια. Ο έφηβος γιος παιδικής φίλης της Νταϊάνα εργαζόταν ως εκπαιδευτής θαλάσσιων σπορ στο Peligoni Club στη Ζάκυνθο.

Ο συναγερμός σήμανε 5 λεπτά μετά τη βουτιά του αφού δεν βγήκε στην επιφάνεια. Βρέθηκε αναίσθητος και μετά τις προσπάθειες να τον επαναφέρουν στη ζωή, τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί ανακηρύχθηκε νεκρός. Βρέθηκε αναίσθητος και τον μετέφεραν σε σκάφος διάσωσης όπου του έκαναν CPR. Εκπρόσωπος του Peligoni Club δήλωσε πως το ιατρικό προσωπικό προσπάθησε να τον σώσει όταν τον μετέφεραν στην ακτή.

«Τρεις γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον επαναφέρουν στην ζωή ενώ περίμεναν το ασθενοφόρο. Με την άφιξή του στο νοσοκομείο ανακηρύχθηκε νεκρός. Συνεργαζόμαστε στενά με τις τοπικές αρχές για τη διερεύνηση του δυστυχήματος. Αυτή τη στιγμή οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του», δήλωσε εκπρόσωπος του Peligoni Club στη Ζάκυνθο.

Ο 19χρονος που πέθανε στη Ζάκυνθο

Θρήνος για την παιδική φίλη της Νταϊάνα

Η μητέρα του Alexandra ήταν παιδική φίλη της πριγκίπισσας Νταϊάνα και βοηθός της από το 1991 έως τον θάνατό της το 1997. Κόρη του Sir Julian St John Loyd που υπηρέτησε ως πράκτορας για τη βασίλισσα μεταξύ 1964 και 1991.

Ο πατέρας του 19χρονου Harry Byatt, Duncan Byatt, διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος στο The Foundation of Prince William and Prince Harry από το 2009 ως το 2010. Τους βοήθησε με φιλανθρωπίες για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τους νέους.

Ο 19χρονος Χάρι φοιτούσε στο γνωστό κολέγιο Eastbourne College πριν μπει στο Oxford Brookes. Του άρεσαν πολύ τα σκάφη και τα θαλάσσια σπορ. Είχε μοιραστεί πολλές φωτογραφίες του στα social media να κάνει ιστιοπλοΐα και windsurfing.

Η ζωή του στη Ζάκυνθο

Στις φωτογραφίες που ανέβαζε στα social media ο 19χρονος φαίνεται να κάνει windsurfing και surfing με φίλους και συναδέλφους του στη Ζάκυνθο.

Φίλοι του 19χρονου έκαναν συγκινητικά αφιερώματα στο facebook. «Το γεγονός ότι έχασα έναν από τους καλύτερούς μου φίλους μου αφήνει ένα τεράστιο κενό», έγραψε ο Ibby Thompson. «Φώτιζες κάθε μου μέρα. Είμαι από τους πιο τυχερούς που μπορώ να πω ότι σε ήξερα και θα σε σκέφτομαι μέχρι να συναντηθούμε ξανά. Ο παράδεισος είναι πολύ ευλογημένος που θα έχει μια ψυχή όπως η δική σου».

Πηγή: Dailymail

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις