Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Σχολικά δρομολόγια ΤΕΛΟΣ σε 6 μέρες – Αναστάτωση σε γονείς και μαθητές!

ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI
ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI

Σταματούν στις 15 Φεβρουαρίου τα σχολικά δρομολόγια, σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσαν νωρίτερα οι οδηγοί των λεωφορείων του ΚΤΕΛ.

Τα χρήματα που τους οφείλονται, η εξάντληση των αποθεματικών τους και η αφερεγγυότητα του κράτους είναι μερικοί από τους λόγους που τους οδήγησαν στη λήψη αυτής της απόφασης.

Η ενημέρωση που έχουν μέχρι τώρα είναι, ότι θα τους δοθούν χρήματα το επόμενο διάστημα που αφορούν την εξόφληση της προηγούμενης σχολικής περιόδου, δηλαδή ως τον Ιούνιο του 2011. Για τα υπόλοιπα χρήματα δεν έχουν ενημέρωση και αυτό τους προβληματίζει ιδιαίτερα για το τι θα γίνει, όταν λήξει η παράταση που δόθηκε ως τα τέλη του Φεβρουαρίου της σύμβασης με την αρμόδια περιφερειακή ενότητα.

Οι ιδιοκτήτες των λεωφορείων θα ξεκινήσουν και πάλι τις μεταφορές μαθητών αν και εφόσον λάβουν τουλάχιστον το 50% των οφειλόμενων χρημάτων για να μπορέσουν να συνεχίσουν το έργο τους.

Αναστάτωση έχει φέρει για άλλη μια φορά το θέμα στους γονείς και τους μαθητές και θα υπάρξει συνάντηση για να καθοριστεί η στάση αλλά και ο σχεδιασμός αντίδρασης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε