Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Σχολικό-“μαϊμού” χωρίς φρένα!

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Απίστευτη η καταγγελία των γονέων που λένε ότι την ώρα που τα παιδιά τους κατέβαιναν από το λεωφορείο

ο οδηγός έβαζε πέτρες για να μην… τσουλήσει και τα πατήσει! Όσο και αν ακούγεται απίστευτο το λεωφορείο αυτό μετέφερε τους μικρούς μαθητές του 6ου δημοτικού σχολείου Παλλήνης επί δύο εβδομάδες και κανείς δεν βρέθηκε να σταματήσει τον ασυνείδητο οδηγό.
Η τροχαία Αγίας Παρασκευής επενέβη και συνέλαβε τον οδηγό μόνο μετά από καταγγελία ενός από τους γονείς.
Ένα ακόμη απίστευτο στοιχείο είναι ότι κάποιοι έδωσαν την άδεια να γίνεται μεταφορά μαθητών με λεωφορείο που είχε… ρουμανικές πινακίδες!
Τώρα και αφού μονάχα από καθαρή τύχη κανένα παιδάκι δεν έπαθε τίποτε η αστυνομία διενεργεί προανάκριση, ενώ η αρμόδια επιτροπή της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής έχει καλέσει σε απολογία τον ανάδοχο του έργου μεταφοράς του 6ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης για να επιβάλει κυρώσεις.
Μιλώντας στην εφημερίδα “το Έθνος” η πρόεδρος της Ενωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Παλλήνης, κ. Ειρήνη Κουνενάκη, τόνισε πως το συμβάν επιβεβαίωσε τις άθλιες συνθήκες μεταφοράς των μαθητών.
Επιπλέον, κατόπιν εορτής βέβαια, διαπιστώθηκε και απάτη, καθώς σύμφωνα με τη νομαρχία Ανατολικής Αττικής, προκύπτει ότι είχε μισθωθεί άλλο λεωφορείο και όχι αυτό που έφερε τις ρουμάνικες πινακίδες, οι οποίες δεν είχαν καν δηλωθεί.
Τώρα οι ευθύνες πέφτουν και στη διεύθυνση του σχολείου καθώς αυτή είναι υπεύθυνη για την επίβλεψη της σωστής εκτέλεσης των δρομολογίων των πούλμαν.
Όσο για το Νομάρχη; Μάλλον αναμενόμενη η απάντηση. Η νομαρχία δεν διαθέτει το απαραίτητο προσωπικό και πως ο έλεγχος γίνεται από τους… δασκάλους.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε