Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από κατοίκους στον Άγιο Παντελεήμονα

ΦΩΤΟ NEWSIT

Αντιδρούν στην έλλειψη αστυνόμευση που τους οδηγεί να είναι κλειδωμένοι στα σπίτια τους.

Οι κάτοικοι έχουν προειδοποιήσει ότι οι συγκεντρώσεις θα είναι καθημερινό φαινόμενο.

Η περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα θυμίζει καζάνι που βράζει με τους κατοίκους της περιοχής να προειδοποιούν ότι θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους, καθώς η περιοχή μοιάζει πλέον με γκέτο μεταναστών.

Οι κάτοικοι εδώ και χρόνια διαμαρτύρονται ότι η περιοχή τους έχει γίνει το βασίλειο της εγκληματικότητας, καθώς υπάρχουν καθημερινά κρούσματα βίας με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να μην μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους.

Με το που πέφτει το φως του ήλιου, οι κάτοικοι κλειδώνονται στα σπίτια τους και εύχονται να μην είναι το επόμενο θύμα κάποιου ληστή, βιαστή ή δολοφόνου.

Καταγγέλλουν την πολιτεία ότι τους έχει εγκαταλείψει κυριολεκτικά στη μοίρα τους, ενώ σε όσους τους κατηγορούν για ρατσισμό, απαντούν πως συμβιώνουν αρμονικά με τους μετανάστες οικογενειάρχες, αλλά αντιδρούν στα κακοποιά στοιχεία που κατά κύριο λόγο είναι μετανάστες.

Για το λόγο αυτό οργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα για να δηλώνουν την αντίδρασή τους σε αυτή την άθλια εικόνα που παρουσιάζει η περιοχή τους.

Δήλωση του Προέδρου Επιτροπής των κατοίκων της περιοχής

Λίγο μετά τις 19:00 αποφάσισαν να κλείσουν την οδό Αχαρνών, προκαλώντας κυκλοφοριακό έμφραγμα στους γύρω δρόμους. Περίπου 400 άτομα έκαναν και πορεία προς την πλατεία Αττικής, όπου βρίσκονταν συγκεντρωμένοι αλλοδαποί.

Δε συνέβη όμως το παραμικρό, καθώς εκτός των άλλων, η παρουσία της αστυνομίας γύρω από την πλατεία ήταν ιδιαίτερα έντονη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε