Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

Συγκέντρωση ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.ΦΩΤΟ NEWSIT.GR

Συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα απο το ΠΑΜΕ για το ασφαλιστικό.

Μέλη του ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν πορεία προς τη Βουλή. Αντίστοιχα συλλαλητήρια έγιναν σε άλλες 60 πόλεις τις Ελλάδας. Διαμαρτύρονται για το Ασφαλιστικό και τον διάλογο που αναμένεται να ανοίξει την Πέμπτη ο υπουργός Εργασίας με τους συνδικαλιστές.

Το ΠΑΜΕ με ανακοίνωση του την Τρίτη κάλεσε τους εργαζόμενους να απεργήσουν στις 17 Δεκεμβρίου.  

Νωρίτερα  δημιουργήθηκαν προβλήματα στο Κέντρο από νέα πορεία συμβασιούχων και εργαζομένων στα προγράμματα Stage.

 
Οι εργαζόμενοι διαμαρτυρήθηκαν για την απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών να πραγματοποιούνται όλες οι προσλήψεις στο Δημόσιο, μέσω ΑΣΕΠ. Οι συμβασιούχοι διεκδικούν τη μονιμοποίησή τους στο Δημόσιο, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, όπως λένε, καθώς καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.
Στην κινητοποίηση συμμετείχαν συμβασιούχοι των δήμων, ενώ οι εργατοϋπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων πραγματοποιούν 48ωρη απεργία, με αποτέλεσμα να μην μαζεύονται τα σκουπίδια.
Οι συμβασιούχοι προανήγγειλαν νέα πανελλαδική κινητοποίηση το πρωί της Πέμπτης στο υπουργείο Εσωτερικών, ενώ ζητούν συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών Γ.Ραγκούση.
 
Και εργαζόμενοι στα STAGE, όμως, πραγματοποίησαν διαδήλωση έξω από το Υπουργείο Μεταφορών. Ορισμένοι συνάδελφοι τους έστησαν σκηνές έξω από το υπουργείο Εσωτερικών.
 
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε