Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Συγκέντρωση ζημιωθέντων από την Ασπίς

Συγκέντρωση ζημιωθέντων από την Ασπίς

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία προς τη Βουλή και το Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης ο Σύλλογος ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια και την Commercial Value.

Οι συγκεντρωθέντες επέρριψαν ευθύνες στην πολιτεία, τις εποπτικές αρχές της ασφαλιστικής αγοράς και στη διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος για την ανάκληση της άδειας της ασφαλιστικής εταιρίας Ασπίς Πρόνοια αλλά και για το γεγονός πως ακόμη δεν έχει βρεθεί κάποια λύση. Αρχικά συγκεντρώθηκαν μπροστά από το υπουργείο Οικονομίας στο Σύνταγμα.
Απόδοση ευθυνών ζητούν οι ζημιωθέντες

Σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρεται ότι η κυβέρνηση αδιαφορεί πλήρως για τα τεράστια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί σε περισσότερους από 1.000.000 άμεσα ή έμμεσα ασφαλιζόμενους και τις οικογένειές τους, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί τεράστια ανασφάλεια και σημαντικότατα προβλήματα τα οποία έχουν γίνει επώδυνα και επικίνδυνα ιδίως σε όσους έχουν προβλήματα υγείας.

Τα λέει όλα το πανό

Ο εκπρόσωπος του Συλλόγου, Νίκος Κεχαγιάογλου ανέφερε ότι η πρόσφατη πρόταση νόμου που κατατέθηκε από το υπουργείο Οικονομικών οδηγεί σε οριστική απώλεια δικαιωμάτων των κατόχων ασφαλιστηρίων υγείας, συνταξιοδοτικών και αποταμιευτικών προγραμμάτων κλπ και έχει αντίθετες γνώμες και μέσα από το ΠΑΣΟΚ. Επισήμανε ότι στις επόμενες δράσεις του Συλλόγου είναι μεταξύ άλλων η ενημέρωση με υπόμνημα της διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών υποθέσεων της Βουλής.

Ο Νίκος Κεχαγιόγλου, γραμματέας της Επιτροπής ζημιωθέντων

Ακολούθησε πορεία προς τη Βουλή, με συνέχεια να κλείσουν οι Φιλελλήνων, Πανεπιστημίου και Βασιλίσσης Σοφίας.

Πορεία πρς τη Βουλή από τους ζημιωθέντες

Περίπου στις 17:30 η πορεία έφτασε μπροστά στη Βουλή. Οι ζημιωθέντες επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στον πρόεδρο της Βουλής.

Εν συνεχεία, κατευθύνθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου και μετά από λίγο η διαμαρτυρία τους ολοκληρώθηκε.
Στο Μαξίμου κατευθύνεται η πορεία

Διαβάστε επίσης
ΘΕΜΑ NEWSIT: Ασπις Πρόνοια. Δραματικές ιστορίες εκατοντάδων ασφαλισμένων 
Το Νewsit αποκαλύπτει όλο το σκάνδαλο της Ασπίς Πρόνοια
Στον αέρα 450.000 πελάτες της Commercial Value

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε