Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Συγκλονιστική μαρτυρία: “Ετσι έζησα το μακελειό”

Είδε τους δύο συναδέλφους και πάνω απο όλα φίλους του να πέφτουν νεκροί απο τα πυρά των αδίστακτων κακοποιών. Ενας απο τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ περιγράφει τις στιγμές της δολοφονικής επίθεσης.

Ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ βρισκόταν ακριβώς πίσω απο τις μοτοσικλέτες που επέβαιναν ο Γιώργος και ο Γιάννης.

“Ηταν μία στιγμή που έυχομαι να μην ζήσει κανένας άλλος άνθρωπος. Μια στιγμή φρίκης” αναφέρει σε συνέντευξη που έδωσε στο Mega.

“Βλέπαμε μια λάμψη απο το καλάσνικοφ να ρίχνει τη ριπή και τους συναδέλφους, καλούς μας φίλους που δουλεύαμε επι ένα χρόνο κάθε μέρα μαζί, μέρα – νύχτα, να πέφτουν κάτω”.

“Ενας βγήκε απο την πλευρά του οδηγού στιγμιαία. Βρήκε, έριξε, μπήκε, έφυγε”. Οπως λέει, δεν μπορούσε να διακρίνει αν το πρόσωπό του ήταν ακάλυπτο ή αν φορούσε κουκούλα. Είδε μόνο τη λάμψη απο το όπλο, τίποτε άλλο.

Με σπασμένη φωνή ο νεαρός αστυνομικός περιγράφει και τη στιγμή που το κινητό ουσιαστικά έσωσε τη ζωή ενός άλλου συναδέλφου του. “Η σφαίρα έσπασε το παρμπρίζ απο το μηχανάκι, καρφώθηκε στο κινητό, έσπασε το κινητό και καρφώθηκε στο αλεξίσφαιρο”.Οσο για τον ίδιο, όπως λέει ενστικτωδώς έριξε τη μηχανή στην ράμπα ενός υπόγειου γκαράζ.

“Είναι θέμα τιμής η σύλληψη των κακοποιών” καταλήγει στη συνέντευξή του ο νεαρός αστυνομικός.

Διαβάστε

Θέμα χρόνου η σύλληψη των μακελάρηδων

Ξέρουν τους δολοφόνους των δύο αστυνομικών

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε