Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Συλλεκτική κασετίνα Chivas Regal 12 ετών. Ιδανική για να τη χαρίσετε, να τη μοιραστείτε, να την απολαύσετε!

Καινούργια χρονιά, καινούργια σχέδια, καινούργιες προσδοκίες με τους ίδιους παλιούς, καλούς κι αγαπημένους φίλους!

Για την καινούργια χρονιά και τις παρέες που ετοιμάζονται να την υποδεχτούν, το Chivas δημιούργησε και φέτος μια συλλεκτική συσκευασία, εμπνευσμένη από τη μοναδική κληρονομιά, αλλά και τον premium χαρακτήρα του.

Πρόκειται για μία κομψή, μαύρη κασετίνα Chivas Regal 12 ετών, σχεδιασμένη με φροντίδα και μελετημένη, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα όμορφο, χρηστικό κουτί για πολλές, ακόμα, καινούργιες χρονιές.

Το αποτυπωμένο σε ασημοτυπία λιοντάρι, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σύμβολα του Chivas, επιλέχθηκε για τη συλλεκτική συσκευασία, για τη δύναμη και την ομορφιά του.
Για να τιμήσει τις δυνατές φιλίες, που κάνουν τη ζωή μας ομορφότερη και μας γεμίζουν αισιοδοξία. Για έναν καλύτερο χρόνο, σε έναν καλύτερο κόσμο!

Η συλλεκτική κασετίνα Chivas Regal 12 ετών θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου στην τιμή της κανονικής συσκευασίας.

Η ιστορία

Από την ίδρυση του οίκου Chivas το 1801, στο Aberdeen της Σκωτίας, οι αδελφοί John & James Chivas πρόσφεραν στους πελάτες τους τα πιο εκλεκτά προϊόντα. Τελειοποιώντας την τέχνη του blending, οι αδελφοί Chivas δημιούργησαν ένα εξαιρετικό ουίσκι, συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο τα εκλεκτότερα παλαιωμένα ουίσκι από το Speyside της Σκωτίας. Το αποτέλεσμα ήταν ένα απαλό και γενναιόδωρο σε γεύση ουίσκι, μοναδικό σε σχέση με τα αντίστοιχα της εποχής. Από τότε και μέχρι σήμερα, ο Master Blender διασφαλίζει ότι η υψηλή ποιότητα, η γεύση και ο χαρακτήρας του Chivas Regal παραμένουν αναλλοίωτα στην πορεία του χρόνου.

Chivas Regal 12 Ετών

Με αφετηρία την παράδοση και οδηγό το χαρακτήρα των Chivas blends, η δημιουργία του Chivas Regal 12 ετών αποτελεί μια ιδιαίτερη στιγμή στην τέχνη του blending. Μια τέχνη που περνά από γενεά σε γενεά, με τη δική του ξεχωριστή συνταγή από επιλογές εξαιρετικής ποιότητας ουίσκι.
Με χρώμα φωτεινό, ζεστό κεχριμπαρί και μείγμα αρωμάτων από άγρια βότανα και φρούτα, το Chivas Regal 12 ετών είναι δημοφιλές για την κρεμώδη γεύση του, πλούσια σε νότες βανίλιας, φουντουκιού, ώριμων μήλων και μελιού. Το απαλό και γενναιόδωρο τελείωμά του, κάνει το Chivas Regal 12 ετών ιδανικό για να το απολαύσει κανείς οποιαδήποτε στιγμή.

Live with Chivalry

Ευγένεια. Θάρρος. Ειλικρίνεια. Φιλία.
Πραγματικές αξίες της ζωής, για όσους προσπαθούν για το καλύτερο.
Για όσους κρατούν τις υποσχέσεις τους.
Για όσους τιμούν την πραγματική φιλία.
Για όσους υπερασπίζονται τις επιλογές τους.
Με ευγένεια, θάρρος και ειλικρίνεια.
Για ένα καλύτερο χρόνο σε έναν καλύτερο κόσμο!
Για να ξέρουμε πως ζούμε για να “είμαστε”, και όχι για να “έχουμε”.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε