Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Σύλληψεις για ναρκωτικά σε Φθιώτιδα και Αλλόνησο

Σύλληψεις για ναρκωτικά σε Φθιώτιδα και Αλλόνησο

Μετά από οργανωμένη επιχείρηση της Λιμενικής Αρχής Βόλου, δύο άτομα συνελήφθησαν με ποσότητες ναρκωτικών.

Τις πληροφορίες για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από την περιοχή του Αγ. Κωνσταντίνου Φθιώτιδας προς την Αλόννησο αξιοποίησε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

Μετά από διακριτική παρακολούθηση, οι Λιμενικοί χθες στις 15.30, στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου, πραγματοποίησαν έλεγχο από έλεγχο σε 36χρονο, κατά την επιβίβασή του σε πλοίο με προορισμό την Αλόννησο.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του δύο πλαστικές συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ακατέργαστη ινδική κάνναβη 1.034 γραμμαρίων και 982 γραμμαρίων αντίστοιχα, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Κατά την προανάκριση προέκυψε ότι ο 36χρονος, σκόπευε να παραδώσει τις ναρκωτικές ουσίες σε 20χρονο στην Αλόννησο.

Έτσι, μέλη της Λιμενικής Αρχής Βόλου, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, μετέβησαν χθες το βράδυ με πλωτό περιπολικό του Λιμενικού Σώματος, στην Αλόννησο, όπου πραγματοποιήθηκε ελεγχόμενη συνάντηση, σε ανοιχτό χώρο, μεταξύ του 36χρονου και του 20χρονου προκειμένου να παραδοθεί η ποσότητα των ναρκωτικών.

Ο 20χρονος συνελήφθη και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο που είχε στην κατοχή του ενώ ακολούθησε έρευνα στις οικίες των συλληφθέντων. Στην οικία του 20χρονου βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης αναμεμιγμένης με καπνό, μεικτού βάρους 2 γραμμαρίων.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου διενεργεί προανάκριση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε