Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Συνελήφθη επικίνδυνος δραπέτης – Το είχε σκάσει από τις φυλακές Χανίων

Συνελήφθη επικίνδυνος δραπέτης – Το είχε σκάσει από τις φυλακές Χανίων

– Συνελήφθη πριν από λίγο επικίνδυνος δραπέτης κατηγορούμενος για δύο δολοφονίες
– Είχε σκοτώσει τη γυναίκα του και τη σύντροφό του, με την οποία είχε αποκτήσει παιδί 
– Είχε πάρει πενθήμερη άδεια και δεν επέστρεψε ποτέ στις φυλακές Χανίων
Εντοπίστηκε στον Κολωνό, σε φιλικό του σπίτι

Ο Σπύρος Καββαδίας στο παρελθόν είχε σκοτώσει τη γυναίκα του στην Ελβετία και την μετέπειτα σύντροφό του στη Θεσσαλονίκη, με την οποία είχε αποκτήσει κι ένα παιδί.

Ο ίδιος έιχε συλληφθει και είχε καταδικαστεί σε πολετή ποινή κάθειρξης.

Πέρυσι, όμως, είχε λάβει πενθήμερη άδεια από τις φυλακές των Χανίων, την οποία είχε παραβιάσει και έκτοτε ήταν καταζητούμενος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsit ο Σπύρος Καββαδίας συνελήφθη πριν από λίγη ώρα σε σπίτι στον Κολωνό, όπου τον φιλοξενούσε φιλικό του πρόσωπο. Οι αστυνομικοί της ομάδας αναζητήσεων της ΕΛ.ΑΣ. είχαν πληροφορίες τις οποίες αξιοποίησαν και με κατάλληλη έρευνα κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν. Ο επικίνδυνος δραπέτης πριν από λίγο έφθασε στην ΓΑΔΑ.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθη 59χρονος ημεδαπός, δραπέτης του Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης Αγιάς Χανίων, όπου κρατείτο για δύο ανθρωποκτονίες και άλλα αδικήματα

Συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 59χρονος ημεδαπός, δραπέτης φυλακών, καθόσον δεν είχε επιστρέψει στις 13-9-2014 στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Αγιάς Χανίων μετά από δεκαήμερη άδεια που είχε λάβει.

Συγκεκριμένα, ο 59χρονος κρατούνταν στο ανωτέρω Κατάστημα Κράτησης δυνάμει δύο καταδικαστικών αποφάσεων του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης και του Μικτού Εφετείου Αθηνών βάση των οποίων είχε καταδικαστεί σε δύο φορές ισόβια κάθειρξη και φυλάκιση τεσσάρων (4) ετών, δύο μηνών και δεκαπέντε ημερών για δύο ανθρωποκτονίες με πρόθεση που είχε διαπράξει στη Βασιλεία της Ελβετίας και την Θεσσαλονίκη, το 1992 και το 1998 αντίστοιχα, παράνομη οπλοκατοχή, σωματική βλάβη, πλαστογραφία και άλλα αδικήματα.

Επιπλέον, σε βάρος του εκκρεμούσε και Ένταλμα Σύλληψης για το αδίκημα της ληστείας κατά συναυτουργία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε