Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Συνέλαβαν “πειρατή” οδηγό ΚΤΕΛ – Επιχείρησε να μεταφέρει κόσμο στο αεροδρόμιο

Τον συνέλαβαν άνδρες της Τροχαίας στο Σύνταγμα. Ήθελε να κάνει το δρομολόγιο της γραμμής Χ95 (Σύνταγμα-αεροδρόμιο). Κρατείται στην υποδιεύθυνση Τροχαίας Αττικής.

Ο οδηγός του ΚΤΕΛ εντοπίστηκε στην οδό Όθωνος, στο Σύνταγμα, να προσπαθεί να μεταφέρει “πειρατικά” πολίτες στο αεροδρόμιο, “σπάζοντας” ουσιαστικά την απεργία των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Και σύμφωνα με καταγγελίες, δεν ήταν η πρώτη φορά που επιχείρησε να κάνει κάτι τέτοιο. Είχε μάλιστα ειδοποιηθεί εγγράφως από το συνδικάτο να μην προσπαθήσει άλλη φορά να κάνει “πειρατικά” δρομολόγια.

Οι άνδρες της Τροχαίας τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στην υποδιεύθυνση της Τροχαίας Αττικής, στον οδό Δεληγιάννη, όπου και κρατείται. Η σύλληψή του έγινε γνωστή στους εργαζόμενους της ΕΘΕΛ, που εκείνη την ώρα είχαν φτάσει από το υπουργείο Μεταφορών στο υπουργείο Οικονομικών για να διαμαρτυρηθούν.

Άμεσα, η μηχανοκίνητη πορεία ξεκίνησε για το κτίριο της Τροχαίας. Για λίγη ώρα η οδός Δεληγιάννη έκλεισε, αλλά οι εργαζόμενοι στην ΕΘΕΛ αποχώρησαν λίγο μετά. Καταγγέλλουν πάντως ότι η κυβέρνηση, έναντι αντιτίμου “νοικιάζει” λεωφορεία του ΚΤΕΛ για να πραγματοποιούν τα δρομολόγια της ΕΘΕΛ σε μέρες απεργίας. 

Δείτε τι δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μεταφορών Ελλάδος



Μετά το υπουργείο Μεταφορών, όπου συγκεντρώθηκαν μαζί με τους ιδιοκτήτες ταξί, οι εργαζόμενοι στην ΕΘΕΛ συνέχισαν τη μηχανοκίνητη πορεία τους προς το Σύνταγμα.

Αλλά αποχώρησαν και από εκεί όταν έμαθαν πως οδηγός ΚΤΕΛ που επιχείρησε να μεταφέρει “πειρατικά” κόσμο από το αεροδρόμιο, έχει συλληφθεί και οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής. Πήγαν λοιπόν εκεί, με αποτέλεσμα να κλείσει η οδός Δεληγιάννη.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ – ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΑΒΕΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Ο Ραγκούσης θα περάσει από 50.000 πτώματα” λένε οι ταξιτζήδες – Νέα πορεία την Πέμπτη

Μαρτύριο και σήμερα στις συγκοινωνίες – Διαβάστε ποιοί θα απεργήσουν

48ωρη απεργία Τετάρτη και Πέμπτη αποφάσισαν οι ταξιτζήδες

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε