Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Συνελήφθησαν αυτοί που μαχαίρωσαν το φίλαθλο της ΑΕΚ

Μόλις 19 και 20 ετών ήταν οι 2 οπαδοί του ΠΑΟ οι οποίοι συνελήφθησαν από την αστυνομία για τον τραυματισμό με μαχαίρι, φίλαθλου της ΑΕΚ, 31 ετών.

Ο φίλαθλος πήγαινε χθες το απόγευμα με τον 43ρονο αδελφό του να παρακολουθήσουν τον αγώνα βόλεϊ γυναικών, στο κλειστό γυμναστήριο Γλυφάδας.

Οι δύο κατηγορούμενοι, σύμφωνα με την αστυνομία, συμμετείχαν σε ομάδα νεαρών, που επιτέθηκαν στα δύο αδέλφια, ενώ ήταν σε εξέλιξη τα επεισόδια στο κλειστό γυμναστήριο μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ, οι οποίοι επιχείρησαν να μπουν χωρίς εισιτήρια και άλλων που ήδη ήταν μέσα στο γυμναστήριο, με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Ο 19χρονος και ο 20χρονος ήταν μεταξύ των προσαχθέντων απο την ευρύτερη περιοχή που έγιναν τα επεισόδια και αναγνωρίστηκαν ως οι δράστες του τραυματισμού απο τα δυο αδελφια, Αυτή τη στιγμή κρατούνται προκειμένου να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Σημειώνεται δε, ότι ο 19χρονος είχε συλληφθεί και πριν απο λίγο καιρό, κατα την επίθεση οπαδών του ΠΑΟ στον διαιτητή κ. Καλόπουλο στην Κατερίνη.

Την αστυνομική έρευνα και προανάκριση για τα χθεσινά περιστατικά στην Γλυφάδα, διενεργεί η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε