Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για την Ελληνική Χαλυβουργία

Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για την Ελληνική Χαλυβουργία

Η μεσολαβητική προσπάθεια του υπουργείου Εργασίας για την εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα της Χαλυβουργίας θα συνεχιστεί, σύμφωνα με δήλωση του υπουργού Εργασίας, καθώς και η σημερινή ημέρα κύλησε χωρίς αποτέλεσμα και όλα δείχνουν ότι για τη μονάδα Ασπροπύργου αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση.

«Το υπουργείο Εργασίας κατέβαλε και θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε δυνατή συμφιλιωτική προσπάθεια για την εξεύρεση λύσης στο ζήτημα της Χαλυβουργίας», δήλωσε πριν από λίγο ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Ιωάννης Βρούτσης, και πρόσθεσε:

«Το εργοστάσιο πρέπει να επαναλειτουργήσει προς όφελος της ελληνικής οικονομίας, της απασχόλησης και των ίδιων των εργαζομένων.

Έστω και την ύστατη στιγμή, καλούμε όλους να συνεισφέρουν θετικά στην εξεύρεση λύσης και την επαναλειτουργία του εργοστασίου της Χαλυβουργίας στον Ασπρόπυργο».

«Ουδέν σχόλιον», ήταν η αντίδραση της εταιρείας στη δήλωση του υπουργού Εργασίας ύστερα από ερώτηση του ΑΜΠΕ.
Η διεύθυνση της Ελληνικής Χαλυβουργίας είχε δώσει προθεσμία μέχρι χθες προκειμένου να λήξει η απεργία, σε αντίθετη περίπτωση έχει διαμηνύσει προς κάθε πλευρά ότι είναι αποφασισμένη στην περίπτωση που η απεργία δεν λήξει άμεσα να κλείσει τη μονάδα του Ασπροπύργου και να μεταφέρει όλη την παραγωγική και εξαγωγική δραστηριότητα στη μονάδα του Βόλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Χαλυβουργία Ελλάδας κλείνει το εργοστάσιο Ασπροπύργου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε