Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τα ξένα ΜΜΕ για τις βομβιστικές επιθέσεις στην Αθήνα

Τα ξένα ΜΜΕ για τις βομβιστικές επιθέσεις στην Αθήνα
Το γύρο του κόσμου έχει κάνει η είδηση της σημερινής βομβιστικής επίθεσης στην πρεσβεία της Ελβετίας, καθώς και η αποστολή ύποπτου δέματος στην πρεσβεία της Βουλγαρίας.

«Σύμφωνα με την αστυνομία, σήμερα πραγματοποιήθηκαν δύο ακόμη ελεγχόμενες εκρήξεις , η μία εκ των οποίων έξω από το κοινοβούλιο, όπου ακινητοποιήθηκε υπάλληλος εταιρείας ταχυμεταφορών ο οποίος μετέφερε ένα δέμα με παραλήπτη την Πρεσβεία της Χιλής επειδή κίνησε τις υποψίες», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα στον ιστότοπο του CNN.
«Έκρηξη στην πρεσβεία της Ελβετίας στην Αθήνα» είναι ο τίτλος σχετικού δημοσιεύματος στη διαδικτυακή τοποθεσία του BBC. «Στην Ελλάδα παρατηρείται κύμα επιθέσεων κατά κυβερνητικών και αστυνομικών στόχων, οι οποίες αποδίδονται σε εξτρεμιστικές οργανώσεις», αναφέρει το άρθρο.

Στον εντοπισμό ύποπτου δέματος που εστάλη στην πρεσβεία της Βουλγαρίας αναφέρεται το Reuters, το οποίο μεταδίδει ότι οι ελληνικές αστυνομικές αρχές πρόκειται να προχωρήσουν σε ελεγχόμενη έκρηξη του παγιδευμένου δέματος.

Η γαλλική εφημερίδα Le Monde στην ηλεκτρονική της έκδοση γράφει για νέα σειρά συναγερμών στην Αθήνα από ύποπτα δέματα σε πρεσβείες.

Οι σημερινές αυτές ειδήσεις έρχονται να συμπληρώσουν τη ζοφερή εικόνα που έχει δημιουργηθεί για τη χώρα μας στο εξωτερικό, μετά τα δύο παγιδευμένα δέματα με παραλήπτη τον Γάλλο πρόεδρο, Νικολά Σαρκοζί, και την πρεσβεία του Βελγίου, τα οποία εντόπισε και εξουδετέρωσε η αστυνομία.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε