Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Τα βίντεο με άγριους ξυλοδαρμούς διαδηλωτών από τα ΜΑΤ – Πότε θα τιμωρηθούν οι ένοχοι;

Το βίαιο πρόσωπο της απέναντι στους διαδηλωτές έδειξε και χθες η Ελληνική Αστυνομία με τους ξυλοδαρμούς διαδηλωτών στο κέντρο της Αθηνας και με δύο από αυτούς να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Για άλλη μια φορά όλοι κρύβονται και κανείς δεν φαίνεται να αναλαμβάνει τις ευθύνες για τους ξυλοδαρμούς διαδηλωτών.
 
Ένας διαδηλωτής ο 31χρονος Ιωάννης Καυκάς βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Νίκαιας ενώ ένας 29χρονος είναι σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμού. (Διαβάστε εδώ όλο το χρονικό).
 
Όμως αυτοί δεν ήταν οι μόνοι τραυματισμοί. Το πρώτο βίντεο που βρίσκεται στο διαδίκτυο και μπορείτε να δείτε και εδώ δείχνει ξεκάθαρα με πόση βιαιότητα χτυπάνε τον άτυχο διαδηλωτή.

Ο νεαρός δέχεται την επίθεση από άνδρες τον ΜΑΤ και ενώ είναι στο έδαφος τον χτυπάνε με τα γκλοπ, με τα πόδια, με τα χέρια και γενικά με ότι βρούνε. Ο νεαρός προσπαθεί να αμυνθεί και βάζει τα χέρια του για να προστατεύσει το πρόσωπο του αλλά μάταια. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να το χτυπάνε. Και ενώ είναι αιμόφυρτος στο έδαφος έρχεται τρέχοντας ένας άλλο ματατζής και τον κλωτσάει στο πρόσωπο. Ενώ προσπαθεί να σηκωθεί άλλοι δύο τον ξαναχτυπάνε.

 
Όλα αυτά μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων διαδηλωτών που προσπαθούν και αυτοί να σωθούν από την μανία των ΜΑΤ.

Το δεύτερο βίντεο δείχνει ένα νεαρό που έχει καθηλωθεί από άνδρες των ΜΑΤ και όπως είναι στα γόνατα και δεν αντιστέκεται δέχεται γονατιές από έναν από τους αστυνομικούς και οι άλλοι στεκονται δίπλα του απαθείς!

 
Ξύλο, ξύλο, ξύλο και πάλι ξύλο. Σε μια πορεία που ξεκίνησε ειρηνικά κατά του μνημονίου και τα όσα περνάει η χώρα. Κι όμως κανείς δεν έχει αναλάβει την ευθύνη. Θα απαντήσει η αστυνομία σε όλα αυτά που έγιναν χθες; Και αν ναι, πότε; Σε δέκα χρόνια;
 
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε