Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Ταξιδιωτική οδηγία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ μετά την έκρηξη στο Mall

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Έκτακτη ανακοίνωση προειδοποίηση εξέδωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ μετά την βομβιστική επίθεση στο εμπορικό κέντρο The Mall, την Κυριακή.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών «μια βόμβα εξερράγη στο The Mall, στο Μαρούσι, έξω από την Αθήνα, σημειώνοντας τον τραυματισμό δυο ατόμων του προσωπικού ασφαλείας». Σημειώνεται ότι καμία ομάδα δεν έχει λάβει, μέχρι στιγμής, την ευθύνη και ότι συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, παροτρύνει τους πολίτες των ΗΠΑ να επανεξετάσουν τα σχέδια προσωπικής ασφαλείας τους, τονίζοντας ότι θα πρέπει να διατηρήσουν ένα υψηλό επίπεδο επαγρύπνησης.

Τέλος, καλούνται οι Αμερικανοί που ταξιδεύουν ή διαμένουν στην Ελλάδα να εγγραφούν στο ειδικό πρόγραμμα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ με το οποίο παρέχεται η δυνατότητα στις αμερικανικές Αρχές, μέσω της πρεσβείας ή του πλησιέστερου προξενείου, να επικοινωνήσουν μαζί τους σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τέσσερις τρομοκράτες με καπέλα και σκούφους “είδαν” οι κάμερες στο Mall

Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της έκρηξης στο Mall

Η Αντιτρομοκρατική ψάχνει για απαντήσεις στις κάμερες ασφαλείας

Η βόμβα-μήνυμα των τρομοκρατών μπορούσε να τινάξει στον αέρα το Mall ενώ ήταν γεμάτο παιδιά, γονείς και εργαζόμενους

Από θαύμα γλίτωσαν παιδιά, γονείς και εργαζόμενοι – Δύο τραυματίες και πολλές ζημιές στο Mall – Σε κάδο απορριμμάτων είχαν τοποθετήσει την βόμβα

Δυο ελαφρά τραυματίες και πολλές ζημιές απο την έκρηξη στο Mall Αμαρουσίου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε