Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ταυτόχρονες διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Κυκλοφοριακό έμφραγμα προκάλεσαν στο κέντρο δύο ξεχωριστές συγκεντρώσεις αντιεξουσιαστών και μελών ακροδεξιών οργανώσεων. 

Παρουσία ισχυρότατης αστυνομικής δύναμης  μέλη εθνικιστικών και χριστιανικών οργανώσεων έκαναν πορεία προς το Σύνταγμα απο την Πλατεία Κολοκοτρώνη, που είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα, φωνάζοντας συνθήματα κατά των μεταναστών.
 
ΩΡΑ 17.15 ΠΛ. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Κλούβες των ΜΑΤ σταμάτησαν την πορεία των ακροδεξιών στο ύψος της Κ. Σερβίας.

Την ίδια ώρα, αντιεξουσιαστές βρίσκονταν συγκεντρωμένοι στα Προπύλαια αντιδρώντας στο συλλαλητήριο των ακροδεξιών ομάδων. Διμοιρίες των ΜΑΤ περικύκλωσαν τους ακροδεξιούς ενω κλούβες έκλεισαν τα στενά που οδηγούν προς την Πανεπιστημίου, προκειμένου να μην έρθουν σε επαφή οι δύο ομάδες συγκεντρωμένων.

Κλειστές παρέμειναν για πολλές ώρες η Πανεπιστημίου και η Σταδίου αλλα και οι δρόμοι γύρω απο το Σύνταγμα ενω εκτός λειτουργίας τέθηκε ο σταθμός του ΜΕΤΡΟ στο Πανεπιστήμιο.

ΣΤΑΔΙΟΥ ΩΡΑ 15.10

ΠΛ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΩΡΑ 14.35

Οι αντιεξουσιαστές βρίσκονταν στο Προπύλαια απο το πρωί έχοντας κλείσει την Πανεπιστημίου. Πορεία τη Βουλή, μέσω των οδών Αθηνάς και Ερμού πραγματοποίησαν μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και αριστεριστές.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΩΡΑ 13.45

ΟΜΟΝΟΙΑ ΩΡΑ 13.00

ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΩΡΑ 11.20

Ενταση σημειώθηκε λίγο πρίν απο τις 2 το μεσημέρι στα Προπύλαια όταν απέναντι απο τους συγκεντρωμένους εμφανίστηκαν 2 δοιμιρίες των ΜΑΤ και οι διαδηλωτές τους πέταξαν μερικά μπουκάλια.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε