Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Τελευταία μέρα για τις εφορίες – Από αύριο ως… του χρόνου, απεργία!

Δεν πήρατε το σήμα τελών κυκλοφορίας; Δεν πληρώσατε την τελευταία δόση της έκτακτης εισφοράς; Ο χρόνος σας τελειώνει και αρχίζει η 48ωρη απεργία των εφοριακών.

Όχι, δεν αλλάζει πριν την ώρα του ο χρόνος, οι εφοριακοί κατεβάζουν τα ρολά και οι εφορίες δε θα λειτουργήσουν την Πέμπτη και την Παρασκευή λόγω απεργίας. Μοιραία, η Τετάρτη γίνεται η τελευταία μέρα λειτουργίας για το 2011. Ραντεβού ξανά του… χρόνου!

Στις 29 και τις 30 Δεκεμβρίου λοιπόν, τις δυο τελευταίες μέρες του 2011 δηλαδή, οι εφορίες δε θα λειτουργήσουν αφού η ΠΟΕ ΔΟΥ αποφάσισε να προχωρήσει σε απεργιακές κινητοποιήσεις, διαμαρτυρόμενη για τα προβλήματα του κλάδου αλλά και τη «στοχοποίησή» του.

Όσοι δε θέλετε να ταλαιπωρηθείτε κι άλλο και να κάτσετε για ώρες σε μια ουρά, καλύτερα να σπεύσετε για να κλείσετε τις εκκρεμείς υποθέσεις σας!

Ήδη, πάντως, από την Τρίτη, εκατοντάδες πολίτες “στέναξαν” στις εφορίες για να παραδώσουν πινακίδες ή να τακτοποιήσουν θέματα που είχαν μείνει ανοιχτά. Το υπουργείο Οικονομικών εξετάζει το ενδεχόμενο να δώσει 10ημερη παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας και την έκτακτη εισφορά, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους πολίτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας και την έκτακτη εισφορά

Χαμός από ουρές στις εφορίες – Κλειστές οι ΔΟΥ Πέμπτη και Παρασκευή!

Το κάνουν… πενθήμερο οι εφοριακοί! Απεργία 29 και 30/12 – Σε απόγνωση οι πολίτες

Βρείτε τα τέλη κυκλοφορίας και στο Διαδίκτυο

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε