Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Τετ α τετ Ταξίαρχου πατέρα και Εύελπι γιου στη Σχολή

Ο ταξίαρχος πατέρας συναντήθηκε με τον 4ετή Εύελπι γιο στη Σχολή Ευελπίδων,μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει από όσα γράφει το Βήμα ότι έγιναν στις 17 Νοεμβρίου στο αμφιθέατρο της Σχολής.

Ο 22χρονος Εύελπις έδωσε τη δική του εκδοχή των γεγονότων,τα οποία όπως και να παρουσιαστούν,όσο κι αν “στρογγυλέψουν” δεν τον απαλλάσσουν από τις ευθύνες του και το κόστος που καλείται να πληρώσει με την αποπομπή του από τη Σχολή Ευελπίδων.

Ο νεαρός Εύελπις ήταν Αρχηγός της Σχολής,αν και υπήρχε καλύτερος σε επιδόσεις Εύελπις ο οποίος όμως δεν ήταν “των Όπλων” αλλά των “Σωμάτων” και σ΄ αυτές τις περιπτώσεις επιλέγεται ο Αρχηγός από τα πρώτα.

Και ο πατέρας ταξίαρχος είχε περιπέτειες στη Σχολή Ευελπίδων.Επίσης Αρχηγός,είχε επεισόδιο εναντίον συναδέλφου του με αποτέλεσμα να του αφαιρεθεί η Αρχηγία. Στην καριέρα του ως αξιωματικός ,έχει καλές κριτικές για τις στρατιωτικές του ικανότητες αλλά κατηγορείται από πολλούς για τον χαρακτήρα του.

Αυτή την περίοδο υπηρετεί στον Έβρο,έχει διατελέσει Ακόλουθος Άμυνας σε χώρα των Βαλκανίων και είχε υπηρετήσει στο ΕΠΥΕΘΑ επί Β.Μεϊμαράκη.

Διαβάστε επίσης : Τι σχέση έχει η παρέλαση στη Θεσσαλονίκη με τον Εύελπι;Δείτε το βίντεο
Ανώτερος αξιωματικός ο πατέρας του Εύελπι.Του είχε αφαιρεθεί η αρχηγία!Βίντεο
Περισσότερα στο OnAlert.gr

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε