Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Θα κάνω γυαλιά – καρφιά τον σκοπιανό ραδιοφωνικό σταθμό” λέει στο Νewsit o Mητροπολίτης Άνθιμος

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ (EUROKINISSI)

Αποφασισμένος να μην επιτρέψει την ίδρυση και λειτουργία “αλυτρωτικού” ραδιοφωνικού σταθμού που θα εκπέμπει στη γλώσσα των Σκοπιανών δηλώνει ο Μητροπολίτης θεσσαλονίκης Άνθιμος.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο Νewsit “σύμφωνα με δημοσιεύματα στα σκαριά βρίσκεται η ίδρυση ραδιοφωνικού σταθμού των Σκοπιανών, στη Μελίτη της Φλώρινας και προετοιμάζονται να μεταδίδουν πρόγραμμα για τα συμφέροντα των Σκοπιανών και σε γλώσσα η οποία θα έχει το ιδίωμα της λεγόμενης σλαβομακεδονικής γλώσσας, ενώ υπάρχουν και σχέδια για την ίδρυση και τηλεοπτικού σταθμού. Εγώ παρακάλεσα τους περιφερειάρχες Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας, το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο και το υπουργειο εσωτερικών που έχει την ευθύνης για τα μέσα επικοινωνίας, γιατί μας κατήργησαν το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης και δεν έχουμε που να απευθυνθούμε, τους παρακαλώ λοιπόν όλους αυτούς να μας πουν πως έχει το θέμα και τι ενέργειες θα κάνουν.
Εάν δεν κάνουν ενέργειες και λειτουργήσει τελικά ο σταθμός εμείς θα κάνουμε εκστρατεία λαϊκών ανθρώπων με τα πούλμαν και θα πάμε να τα κάνουμε γυαλιά – καρφιά

Ακούστε τι δήλωσε ο Μητροπολίτης Άνθιμος στο NewsIt:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :

Θα τα κάνει “γυαλιά-καρφιά” λέει ο Μητροπολίτης Άνθιμος

Καλαβρύτων Αμβρόσιος: «Χούντα με κοινοβουλευτικό μανδύα το σημερινό πολιτικό σύστημα»

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε