Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Θα σουβλίσουμε με λιακάδα – Κρύο και καταιγίδες ως την Μ.Πέμπτη

Θα σουβλίσουμε με λιακάδα – Κρύο και καταιγίδες ως την Μ.Πέμπτη
Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες μέρες. Πως θα σουβλίσουμε τον οβελία. Φτιάχνει ο καιρός από την Μεγάλη Πέμπτη. Θα έχουμε όμως βοριάδες. Διαβάστε αναλυτική πρόγνωση.
 

Τη Μεγάλη Τέταρτη αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και τη Κρήτη με τοπικές βροχές κυρίως στη βόρεια Κρήτη. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά οπότε θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως στα δυτικά.

 
Τη Μεγάλη Πέμπτη αναμένεται μικρή βελτίωση του καιρού, με τις νεφώσεις να είναι πιο αραιές και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
 
Τη Μεγάλη Παρασκευή, ο καιρός θα ακολουθήσει το κλίμα της ημέρας, με νεφώσεις, αλλά και λίγη ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φθάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου.
 
Το Μεγάλο Σάββατο ο καιρός αρχικά θα είναι αίθριος, ενώ αργότερα αναμένονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.
 
Το πρωί της Κυριακής του Πάσχα οι μετεωρολόγοι περιμένουν λιακάδα και άνοδο της θερμοκρασίας στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Η πρόγνωση του καιρού ανά μέρα και για κάθε πόλη της Ελλάδας στο Newsit Weather Center.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ Μ. ΤΡΙΤΗ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε