Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Θα χιονίσει και στην Πάρνηθα τη Δευτέρα – Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού

Στις ανατολικές και νότιες περιοχές κυρίως θα συνεχιστεί η κακοκαιρία με χιόνια, βροχές, παγετό και ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά

Σε Μακεδονία, Θράκη αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη όπου θα σημειωθούν ασθενείς βροχές και στα ορεινά και ημιορεινά πρόσκαιρες χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 με 8 μποφόρ. Εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία ια κυμανθεί απο 0 έως 09 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Το πρωί κατά τόπους θα σημειωθεί παγετός.

Σε νησιά ιονίου, Ηπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και νότια. Πιθανότητα για πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Στερεάς και της Πελοποννήσου κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί, βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και στα ορεινά και ημιορεινά παροδικές χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 6 με 8 και στα ανατολικά 9 με 10 μποφόρ. Σχετική εξασθένηση αναμένεται απο το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 03 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρχουν νεφώσεις με βροχές και στα νοτιοανατολικά τμήματα καταιγίδες. Τα φαινόμενα στα νότια θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 7 με 8 και στις Κυκλάδες τοπικά 9 και πρόσκαιρα 10 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται στα βόρεια τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές και στα νότια βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 8 με 10 μποφόρ με σχετική εξασθένηση από το βράδυ. Στα νότια ανατολικοί 6 με 7 μποφόρ και βαθμιαία βόρειοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά. Λίγα χιόνια στην Πάρνηθα πάνω από τα 1000 μέτρα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 6 με 8 και στα ανατολικά τοπικά 9 με 10 μποφόρ. Σχετική εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 07 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 01εως 09 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε αναλυτικά τον καιρό σε 300 πόλες όλης της Ελλάδας απο το Newsit Weather Center


Απαγορευτικό απόπλου σε όλη την Ελλάδα – Παγετός και πολικές θερμοκρασίες- Αναλυτική πρόγνωση

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε