Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Θάσος: Αυτοκίνητο παρέσυρε σε πεζόδρομο 10 άτομα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οδηγός του αυτοκινήτου ένας συνταξιούχος αστυνομικός –  10 άτομα τραυματίστηκαν, τα 3 σοβαρά…

Όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (10-07-2010), στο δημοτικό διαμέρισμα Ποτού της Θάσου. 

Όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 62χρονος, άρχισε μια ξέφρενη πορεία στον πεζόδρομο της πόλης, παρασύροντας συνολικά δέκα άτομα (επτά Έλληνες και τρεις αλλοδαποί, ηλικίας από 34 έως 58 ετών).

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, ενώ για τρία άτομα κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά τους στο νοσοκομείο Καβάλας, με έκτακτο δρομολόγιο, τα ξημερώματα της Κυριακής. Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών δεν εμπνέει πλέον ανησυχία για τη ζωή τους.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ένας συνταξιούχος αστυνομικός, που μετά από καβγά με φιλικό του πρόσωπο, προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται σχετικά ότι, “η οδήγηση, η ασφάλιση και η κυκλοφορία του οχήματος ήταν νόμιμη, ενώ ο έλεγχος μέθης, με ηλεκτρονική συσκευή προσδιορισμού οινοπνεύματος, είχε αρνητικό αποτέλεσμα για τον οδηγό”.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε