Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

“Θέλω να σε φτύσω” – “Σκοτώθηκαν” Βίκυ Σταμάτη και πρώην σύζυγος Ζήγρα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τα… είδαν όλα δικαστές, δικηγόροι και παριστάμενοι στη δίκη του Άκη Τσοχατζόπολου. Τα σχόλια της πρώην συζύγου του Νίκου Ζήγρα για τη Βίκυ Σταμάτη προκάλεσαν την έκρηξή της

Η Σόνια Λεοντοπούλου, πρώην σύζυγος του Νίκου Ζήγρα, ήταν αρκετά καυστική για την “πλουσιοπάροχη” ζωή της Βίκυ Σταμάτη.
Ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Ν. Ζήγρας είχε νοικιάσει ένα τζετ στο όνομά του, προκειμένου το ζεύγος Τσοχατζόπουλου να μεταβεί στη Σαρδηνία για διακοπές.
Ακόμη, στην κατάθεσή της η μάρτυρας ανέφερε πως με τη Β. Σταμάτη συναντήθηκε επτά φορές. “Αρνήθηκα τέσσερις προσκλήσεις της κ. Σταμάτη, η μια εκ των οποίων ήταν για την παρουσίαση του βιβλίου της, δεν είμαι αυτού του στυλ ο άνθρωπος. Μου έκανε εντύπωση ο τρόπος με τον οποίο ζούσε, ήταν πολυτελέστατος”, ανέφερε η κυρία Λεοντοπούλου και αναφέρθηκε μάλιστα και σε μια από τις εμπειρίες της που είχε σε κοινό ταξίδι της με τη ζεύγος Τσοχατζόπουλου.
“Ήμασταν σε ένα εστιατόριο στη Βιέννη και εκεί είχαν κάτι ποτήρια που στέκονται πλαγίως. Εγώ είπα ότι με εκνευρίζουν. Τότε, ο κ. Τσοχατζόπουλος είπε
Η κ. Λεοντοπούλου συνέχισε λέγοντας για τη Βίκυ Σταμάτη πως “είχε χαστουκίσει μια Φιλιππινέζα υπηρέτρια της” την οποία – όπως είπε- η ίδια είχε κρύψει στο σπίτι της. “Της είχε πάρει και το διαβατήριο” είπε.

Λαμβάνοντας το λόγο η Βίκυ Σταμάτησε και απευθυνόμενη προς την μάρτυρα είπε : “Με παρακαλούσε ο Ζήγρας να σας προσκαλέσω στο σπίτι μου, δεν σας γνώριζα Δεν καταλαβαίνω το μένος σας προς το πρόσωπο μου. Μάλιστα η Βίκυ Σταμάτη αναφέρθηκε και σε προσωπικά δεδομένα του παιδιού της μάρτυρα με αποτέλεσμα εκείνη να αντιδράσει και να πει : “πρέπει να ντρέπεσαι, θελε να σε φτύσω”.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε