Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

ΘΕΜΑ NEWSIT: Αγορά – Βλέπουν αλλά δεν αγοράζουν

Ο κόσμος κατέβηκε στην αγορά μάλλον μόνο για βόλτα. ΦΩΤΟ NEWSIT.GR
Δύο εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα και η αγορά είναι “παγωμένη”. Στείλτε μας τις φωτογραφίες και τα σχόλια σας για τις τιμές των προϊόντων από την πόλη σας στο info@newsit.gr.

Με σταυρωμένα χέρια είναι οι περισσότεροι καταστηματάρχες αφού η εικόνα της αγοράς, 15 μέρες πρίν απο τα Χριστούγεννα είναι αποκαρδιωτική. Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει την πόρτα όλων των Ελλήνων οι οποίοι διστάζουν να βάλουν το χέρι στην τσέπη ενω οι τιμές είναι τσουχτερές. Από το πρωί το Newsit βρίσκεται στις αγορές της Αθήνας. Ο κόσμος είναι αρκετός όμως ελάχιστοι είναι αυτοί που ψωνίζουν. 


Ωρα 13.55 Κολωνάκι – Περιμένωντας τον πελάτη…


Ωρα 13.35 Κολωνάκι – γεμάτες οι καφετέριες, άδεια τα καταστήματα

Ωρα 12:45 Ερμού – Ο κόσμος βολτάρει χωρίς να ψωνίζει… ΦΩΤΟ NEWSIT.GR

Μπαίνουν στα καταστήματα, βλέπουν και…φεύγουν με άδεια χέρια.

 
Οι καταναλωτές είπαν ότι δεν έχουν χρήματα και πως περιμένουν το δώρο των Χριστουγέννων για να κάνουν κάποιες επιλεγμένες όμως αγορές! 

ΩΡΑ 12:45 ΕΡΜΟΥ – Ελάχιστοι κρατάνε τσάντες με ψώνια στα χέρια τους. ΦΩΤΟ NEWSIT.GR

Οι καταστηματάρχες δηλώνουν πως είναι νωρίς για να αγοράσει κάποιος. “Απλά κάνουν έρευνα αγοράς” λένε. Ευελπιστούν όμως ότι η αγορά θα πάρει τα πάνω της.

 
Προς το παρόν τα μόνα που έχουνε πάρει τα πάνω τους είναι οι τιμές στα προϊόντα. 

ΩΡΑ 12:30 ΕΡΜΟΥ

 
Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι για να πάρει μια γυναίκα ένα ζευγάρι παπούτσια θα πρέπει στο κέντρο της Αθήνας να πληρώσει μέσο όρο από 70 μέχρι 170 ευρώ. Ένας άντρας αν θέλει να αγοράσει ένα παντελόνι και ένα πουκάμισο ή μπλούζα θα πρέπει να δώσει πάνω από 120 ευρώ στο σύνολο ενώ για στα παιδικά ρούχα οι τιμές είναι απλησίαστες.
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε