Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

ΘΕΜΑ NEWSIT: Πραγματική ή “κατασκευασμένη” η επίθεση κατά Κορκονέα;

ΘΕΜΑ NEWSIT: Πραγματική ή “κατασκευασμένη” η επίθεση κατά Κορκονέα;

Το Newsit αποκαλύπτει φωτογραφίες- ντοκουμέντο που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη δίκη για την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου 

 Η δίκη για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου το Δεκέμβριο του 2008 στα Εξάρχεια βρίσκεται στην πιο κρίσιμη φάση της. Στο επόμενο διάστημα ο κατηγορούμενος θα προσπαθήσει να αποδείξει πως δεν ήθελε να πυροβολήσει τον Αλέξη και πως ήταν ταραγμένος όταν τράβηξε το όπλο του γιατί δεχόταν επίθεση.

Ένα από τα βασικά επιχειρήματα του ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα στη δίκη για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη είναι πως το περιπολικό στο οποίο επέβαινε δέχθηκε επίθεση με μπουκάλια και αντικείμενα από ομάδα νεαρών μεταξύ των οποίων ήταν και ο Αλέξης.

Το Νewsit σας αποκαλύπτει δυο από τις φωτογραφίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία της πολύκροτης δίκης και βάση των οποίων σε λίγες ημέρες ο κατηγορούμενος θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι δέχθηκε επίθεση.

θραύσμα γυαλιού στο περιπολικό του Κορκονέα

Στη φωτογραφία βλέπετε  ένα μικρό θραύσμα από γυαλί στο πάνω μέρος του περιπολικού. Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται πως κάποιοι πέταξαν μπουκάλι προς το μέρος του που “έσκασε” στο καπό. Τώρα εμείς, χωρίς να είμαστε ειδικοί,  αναρωτιόμαστε: Είναι δυνατόν να έμειναν κομμάτια γυαλιού στο καπό του περιπολικού που αμέσως μετά την επίθεση με γρήγορη και απότομη οδήγηση έφυγε από το σημείο της επίθεσης για να φθάσει στο αστυνομικό τμήμα; Για όποιον δεν το γνωρίζει οι δρόμοι των Εξαρχείων είναι γεμάτοι ανηφόρες κατηφόρες και πολλές λακούβες. Άραγε πως γίνεται να μείνει επάνω στο καπό αντικείμενο; Που είναι τα σημάδια που άφησε το μπουκάλι που “έσκασε” επάνω στο περιπολικό ; 

"βροχή" τα αντικείμενα και στο φτερό...

“Βροχή” έπεφταν τα αντικείμενα στο περιπολικό ισχυρίζεται ο 37χρονος ειδικός φρουρός. Δείτε, σε αυτή την φωτογραφία υποτίθεται πως έχει “σκάσει” άλλο αντικείμενο στο φτερό του περιπολικού. Μα καλά ούτε ένα γδάρσιμο δεν άφησε το αντικείμενο; Εμάς πάντως με γονατιά μας μοιάζει περισσότερο.

Μήπως το περιπολικό στο οποίο επέβαινε ο Επαμεινώνδας Κορκονέας δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση και όλα αυτά τα σημάδια βίας στο περιπολικό έγιναν μετά τη δολοφονία; Αν στη δίκη αποδειχθεί πως όντως έτσι έχουν τα πράγματα τότε αυτό σημαίνει πως πρώτο και μοναδικό μέλημα του 37χρονου ήταν να δημιουργήσει άλλοθι για τον εαυτό του και να δηλώσει θύμα επίθεσης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε