Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Θέμα NewsIt : Στο… πόδι η Λάρισα για τα Τέμπη

Γολγοθάς των οδηγών στις παρακαμπτήριες των Τεμπών ΦΩΤΟ NEWSIT

Γιγαντιαία επιχείρηση για τη διευκόλυνση των οδηγών μετά την κατολίσθηση στα Τέμπη.

Δυο ολόκληρα φορτηγά με πινακίδες και ειδικές σημάνσεις έφτασαν στην Λάρισα, προκειμένου να βοηθήσουν τους οδηγούς, που θα πρέπει να περάσουν από…βουνά και χωριά, για να φτάσουν στην Β.Ελλάδα. 

Αν και ήδη έχουν καταγραφεί περιστατικά οδηγών που…έχασαν το δρόμο τους, ωστόσο τα μέτρα είναι παραπάνω από αυξημένα, αφού στο νομό έχουν καταφτάσει εκτάκτως αστυνομικές δυνάμεις από όλους τους νομούς της χώρας!   

«Έχουν φτάσει πάνω από 60 αστυνομικοί από Πελοπόννησο, Θεσσαλονίκη, Ήπειρο, Θράκη, δηλαδή συνολικά πάνω από 300 συνάδελφοι είμαστε σε επιφυλακή στα σημεία, ενώ κατέφτασαν πάνω από 20περιπολικά από άλλες διευθύνσεις για την εξυπηρέτηση των οδηγών» υπολογίζει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, Μιχάλης Τολίκας. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ NEWSIT

Επί ποδός και η πυροσβεστική υπηρεσία, το ίδιο και γερανοφόρα οχήματα της περιφέρειας για τυχόν ανάγκη ανάσηρσης οχημάτων που θα εκτραπούν της πορείας τους.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ βρίσκονται ήδη σε επιφυλακή, ενώ το εντυπωσιακό είναι ότι η περιφέρεια έχει επιστρατεύσει στην περιοχή ακόμη και εκχιονιστικά, αλλά και αλατιέρες, ειδικά στα σημεία όπου οι παρακαμπτήριοι οδοί περνούν από τα πιο ορεινά σημεία του νομού, σε περίπτωση που ο καιρός της επόμενες ημέρες σημειώσει επιδείνωση. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε